Tottenham - Wolverhampton 29.12.2018, Spurs tehnyt 11 maalia kahdessa viime ottelussa

Tottenhamin hyökkäys on viime otteluissa ollut ylivoimainen. Kuusi kassia Evertonin verkkoon ja viisi Bournemouthia vastaan.
Tottenham - Wolverhampton
Joulukuu 29,2018
17:00

Jos Tottenham voittaa Wolverhamptonin Wembleyllä, niin ainakin hetkeksi se kutistaa eron sarjakärki Liverpooliin vain kolmeen pisteeseen.

Tottenham on erinomaisessa kunnossa Valioliigassa, ja kun Manchester City on alkanut yllättäen yskähdella, niin Spursista on tullut Liverpoolin ykköshaastaja Valioliigan kärkipaikan suhteen.

Spurs hävisi Arsenalin Emirates -stadionilla joulukuun alussa 2-4, mutta sen jälkeen sillä on putkessa viisi komeaa liigavoittoa. Kaksi viimeistä ovat olleet todella vakuuttavia pelejä. Ensin Spurs voitti Evertonin tämän kotikentällä 6-2 ja Tapaninpäivän kierroksella se niputti Bournemouthin Lontoossa 5-0.

Tottenham ei ole koskaan aikaisemmin tehnyt kahdessa perättäisessä Valioliigan ottelussa viittä tai useampaa maalia. Nyt sen kärkipelaajat ovat erinomaisessa kunnossa. Son Heung-min on nyt tehnyt kahdessa viime pelissä neljä maalia, Harry Kane kolme kassia ja Christian Eriksen kaksi.

Spursilla on viime viikkoina sujunut joka turnauksessa. Kaikki pelit mukaan lukien se on voittanut 12 kertaa 14 viime ottelusta. Sillä on nyt hyvä paikka pelata Wolvesia vastaan. Jos se voittaa, niin ehkä Liverpool ottaa hieman painetta niskaansa ennen omaa kovaa Arsenal -otteluaan.

Tottehamin leirissä tehdään jotain todella oikein. Se on Valioliigan ehdotonta parhaimmistoa, vaikka sen budjetti ei ole lähelläkään kärkijoukkueiden rahavaroja. Viime kesänä Spurs ei tehnyt ensimmäistäkään pelaajakauppaa. Joukkueella on vielä ollut kauden mittaan pahoja loukkaantumisongelmia, eikä kotistadion White Hart Lanen remontti ole ollenkaan sujunut niin ripeästi kuin olisi pitänyt. Ei ihme, että manageri Mauricio Pochettino on uutisten mukaan Manchester Unitedin ykkösvaihtoehto seuran uudeksi manageriksi ensi kesänä.

Tottenham on ollut matkapeleissä parempi kuin kotikentällä. Se on saanut Wembleyltä 18 pistettä ja vieraspeleistä komeat 27 pistettä.

Spursin avainpelaajista Dele Allin pelikunto varmistetaan ottelun alla. Kieran Trippier on nyt kunnossa, ja tullee avauskeen vaikka Kyle Walker-Peters antoi Bournemouth -ottelussa kolme maalisyöttöä.

Keväällä Wolverhampton varmisti nousu Valioliigaan, ja kesällä se hankki sen verran kovia uusia pelaajia, että joukkue rankattiin tukevasti Valioliigan puolivälin yläpuolelle. Nyt Wolves on sijalla 11, ja sen kausi on mennyt niin kuin usein menee hieman vielä epäkypsällä joukkueelle. Wolves on pelannut hyviä pelejä liigan parhaitakin vastaan, mutta sitten toisaalta se on lipsahtanut ja ottanut neniin heikoiltakin.

Wolves on napannut pisteitä niin Chelsealta, Manchester Cityltä, Manchester Unitedilta kuin Arsenaliltakin. Ja sitten se on menettänyt pisteitä Huddersfieldille, Cardiffille ja Fulhamille.

Wolverhampton ei ole ollut häävi joukkue vieraissa. Se on voittanut vain kettan viidestä viime matkaottelusta. Koko kauden aikana se on tehnyt yhdeksässä vierasottelussa vain kahdeksan maalia. Maalinteko on kaiken kaikkiaan ollut Wolverhamptonin ongelma. Wolves on sarjan top 13 -ryhmässä kehnoin maalintekijä. Vaikka maalinteko on ollut ongelma, niin varmaan nyky-Spursia vastaan suurin probleemi on kuitenkin se, kuinka pitää oma maali puhtaana.

Tottenhamin mahdollinen avaus: Lloris; Trippier, Sanchez, Alderweireld, Davies; Skipp, Winks; Son, Eriksen, Lamela; Kane

Wolvesin mahdollinen avaus: Patricio; Bennett, Coady, Boly; Doherty, Neves, Saiss, Jonny; Moutinho; Traore, Jimenez

 

 

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.43 – 4.60 – 9.20, ja vaikka numerot ovat varmasti ainakin hieman liikaa kotijoukkueelle kallellaan, niin silti Wolvesin pelaaminen kovakuntoista Spursia vastaan ei houkuttele. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.71, ja siihen voi hypätä. Spurs hyökkää nyt niin hyvin, että tätä on pakko kokeilla. Tuskin Wolvesin hyökkäys koko kautta on niin vaisu kuin alkupuoliskolla.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä