Liiga: TPS - HPK pe 11.10.2019, tepsin alamäki jatkuu?

Perjantai-illan turkulainen farss... ottelu nähdään kun HPK saapuu vierailulle Turkuun. Mitkä lukemat taululle saadaan Hallitsevan Mestarin taholta?
Liiga: TPS - HPK
Lokakuu 11,2019
18:30

Liiga: TPS – HPK, tepsin murheellinen putki jatkuu?

Turussa käydään perjantaina mielenkiintoinen kamppailu kun TPS kohtaa HPK:n. Kummankin peli on yskinyt kauden alusta alkaen oikein toden teolla eikä joukkueet löydy tällä hetkellä edes kuuden sakista. Tämän viikon alussa sarjataulukossa TPS oli sijalla 11. 10 pisteellä, samoissa pisteissä HPK oli sijalla 10.

Tähän otteluun kertoimet povailevat TPS:n voittoa, mutta totuuden nimissä pitää sanoa että tämän matsi voi kyllä kääntyä miten päin tahansa.

TPS on tällä kaudella pelannut kotiareenalla vasta kolme peliä ja näissä kaikissa tuloksena on ollut tappio varsinaisella peliajalla. 4-13 maalisuhde ei kauheammin mairittele joukkueen tekemistä, mutta tässä ottelussa on toki hyvä mahdollisuus parantaa tilannetta. HPK:n vieraspelit eivät nekään ole sanalla sanoen menneet mitenkään putkeen, sillä viidessä vieraspelissä se on onnistunut ottamaan vain yhden voiton ja neljä peliä on päättynyt tappioon. Maaliero on negatiivinen -5 (14-19).

TPS ei viidestä viimeisestä pelistä ole voittanut kuin kerran, tuolloin Ässät kaatui Porissa lukemin. HPK puolestaan on kuudesta pelistä voittanut vain yhden pelin Jypiä vastaan, muuten pelit ovat menneet varjojen mailla.

Kuka tekee ottelun maalit eli mitä nimiä maalintekijävetoon?

TPS:n parhaat pistemiehet ovat tähän mennessä olleet Lauri Korpikoski tehoin 3+3, Anton Holm on tehnyt myös 3+3 pisteet, Zach Budish on myös kuudessa pisteessä tehoin 1+5. Useammaltakin pelaajalta odotellaan tehoja, mutta ainakaan syyskuu ei tuonut isompia pinnaryöppyjä pelaajille, miten lienee sitten lokakuussa?

HPK:n Valtteri Puustinen on pelannut yhdessä Cody Kunykin kanssa mainiota syksyä, molemmilla 10 ottelussa kivat 11 pistettä. Puustinen on tehoillut 4+7 tehot ja Kunyk 2+9. Vähintään 7 pisteessä ovat myös Elmeri Eronen 2+6, Filip Krivosik 4+3 ja Philippe Cornet 3+4. Näistä todennäköisesti löytyvät ne tämänkin ottelun maalintekijävedon ykkösnimet? Puolustaja Arto Laatikainen on sivussa vielä tästä pelistä, sen jälkeen mies päästetään taas irti.

Joukkueet ovat pelanneet Turussa varsin tasaisia pelejä, viimeiset 10 peliä turussa ovat menneet tilastoin 3-3-4 maalierolla 24-28. Viidestä viimeisestä pelistä peräti kolme on ratkaistu vasta jatkoilla, joten tasaista voi olla tulossa tässäkin ottelussa. Miten tähän peliin vaikuttaa HPK:n CHL peli? Tuskin mitenkään.

Käykö HPK vuolemassa myös hunajaa Turusta?

TPS ei ole voittanut kotonaan - eikä taida voittaa nytkään

Hallitseva Suomen mestari lähtee hakemaan Turusta pisteitä. HPK:lla kerroin on 2.88 ja kyllähän tässä kerhon voittoa voi pelata. TPS on vaeltanut kotipeleissä isosti, toki Kerhon vieraspelit ovat olleet aikamoista myrkkyä. Kun kuitenkin pisteet jaetaan niin HPK:lle pinnat?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja