Liiga Playoffs: TPS - HPK perjantaina 29.3.2019 klo 18:30

HPK hoiteli edellisen pelin, mutta mitä mahtaa tapahtua nyt Turussa? TPS oli kauteen lähdettäessä yksi isoimmista suosikeista ja nyt ollaan jo todella pahassa paikassa. Betsaa tähän otteluun vaikkapa tulosvetoa!
Liiga Playoffs: TPS - HPK
Maaliskuu 29,2019
18:30

Liiga: TPS – HPK, mistä TPS kaivaa avaimet voittoon? Aurajoesta?

Hämeenlinnalaiset ovat laittamassa TPS:ää tylysti laulukuoroon. Tepsin viisikkopelaaminen ontuu ja laskelmien mukaan neljässä pelissä TPS on ollut vajaat pari minuuttia johtoasemassa. Vajaamiehistä Tepsiä ei nyt taida auttaa edes Kaapo Kakon dominointi kaukalossa, mutta sätkiikö Aurajoen särki tästä vielä lauantain peliin? HPK on ollut vahvempi, parempi ja mitä näitä sanoja nyt onkaan. Nordicbet antaa 2.70 – 3.95 – 2.45.

HPK on tehnyt neljässä pelissä kaikissa vähintään kaksi maalia, ja eiköhän se sen tee myös tässä pelissä. Eri asia on sitten se, että montako TPS tekee. Kotona se on näissä pudotuspeleissä tehnyt sen 2 ja 3 maalia, nyt se voi riittää ainakin johonkin asti. Laitetaan tähän peliin tulosvetoon napsuja 2,3 – 2,3 maaleille, mutta muistetaan tässäkin pelissä se, että se katkaisupeli on se kaikkein vaikein. Kyllä HPK sen haluaisi tehdä, mutta se ei välttämättä siihen vielä kykene. Saako sitten TPS tästä latinkia aikaiseksi, nyt on selkä seinää vastaan. 

Alle 4.5 maalia ja HPK voittaa?

Tulosvedossa 2-2 (8.50), ja 3-3 (14.00) ovat toki ihan hyviä lähtökohtia, siihen lisäksi sitten vaikka vielä 3-2 (16.00) ja 2-3 (15.00). Toki homma voi sitten repsahtaakin jommallekummalle, näissä peleissä se voitto vain ratkaisee. 4-2 (25.00) ja 2-4 (23.00) palkitsevat myös ihan kivasti.

Kärpät ja Tappara pääsivät jo lepäämään ja riippuen ihan HIFK – Pelicans sarjasta ja sen tuloksesta, tämän parin voittajalle tulee joko Tappara tai Kärpät vastaan. Jos HIFK kykenee laittamaan kolmesta ottelupallosta Pelicansin lauluun, tulee tämän parin voittajalle Tappara vastaan. Jos Pelicans puolestaan onnistuu kääntämään koko sarjan, on tämän otteluparin voittajalla edessä Kärpät.

Matsista voi lyödä jälleen monella eri tavalla vetoa, esimerkiksi heti ensimmäisen erän voitosta. Nyt olisi TPS:n viimeinen paikka lyödä sitä pökköä pesään, 3.15 – 2.36 – 2.95 houkuttelevat kyllä vielä tuohon tasapeliinkin. Joka tapauksessa Turussa taidetaan nyt nähdä tämän kauden viimeinen liigapeli, kyllä HPK tämän hoitaa viimeistään lauantaina kotikaukalossa. Sen verran sekaisin on TPS:n paletti.

TPS:n tuska jatkuu - HPK viemässä sarjan?

TPS:n peli on ollut sekaisin kuin se kuuluisa seinäkello. On joukkueelta poissa paljon tärkeitä pelaajia, mutta sen taakse ei kokonaan voida mennä. Olisiko valmentajalle jopa kengän paikka jos TPS tästä putoaa? Toinen jännitysmomentti on TPS:n yleisömäärä, ei näytä paljon turkulaisia kiinnostavan.

Aseta vetosi