Liiga: TPS - Kärpät klo 18:30 tiistaina 18.9.2018

Turussa tärähtää huippumatsi kehiin kun Kärpät tulee ryöstöretkelle. Poistuuko Kärppä häntä koipien välissä takavasemmalle vai napsahtaako Tepsin voittoputki poikki tiistaina? Katso kertoimet ja lyö vetoa ottelusta!
TPS Kärpät Veikkaussivut Liiga
Liiga: TPS - Kärpät
Syyskuu 18,2018
18:30

Liiga: TPS – Kärpät klo 18:30 tiistaina 18.9.2018

Turussa nähdään tiistaina kova ottelu kun Kärpät tulee haastamaan Tepsiä. TPS on kairannut kahdesta pelistä jo kaksi voittoa, Kärpät hävisi ensimmäisen matsin Kalpalle jatkoajalla. Liigassa on nähty kahden avauskierroksen aikana iso määrä tasapelejä, jatkuuko trendi tässä ottelussa? Se on vallan mahdollista.

Unibet tarjoaa tähän peliin kertoimet 2.20 – 4.10 – 2.80 ja niiden myötä ennakkosuosikin viittaa asetellaan TPS:n harteille. Kärpät janoaa sitä avausvoittoa jota kotona ei hyvästä yrityksestä Kalpaa vastaan tullut, jatkaako TPS nyt Kärppien korpivaellusta? Kärpät ei ole neljään peliin Turussa voittanut ja varsinaisella peliajalla tullut voitto Turusta on jo todella kaukaa, reilun 2,5 vuoden takaa. No, tilastot tietty on mitä on, mutta kun 10 pelin otannalla voitot on menneet 5-3-2, niin TPS:n suosikkiviitta on perusteltua.

Heponiemi teki hurjat pinnat viime kaudella rapakon takana, mitä tästä tuleekaan Liigassa?

Maalilukemat ovat näissä 10 pelissä olleet 20-18, joten näiden perusteella 2-2 voisi olla se kivijalka mistä lähteä liikkeelle. 2-2, 3-2 ja 3-1 tulosvetoon keihään kärjeksi, alle 4.5 maalia on tässä pelissä varsin mahdollinen. Matsistahan voi heitellä kupongille jos jonkinmoista vetoa, paljonko esimerkiksi päättyy toinen erä? Erässähän vaihtomatka on pitkä, joten maaleja voi tulla jopa molempiin päihin? Kertoimet pienille lukemille ovat melkoisen pieniä, 1-0 (6.00), 0-0 (5.80), 1-1 (6.35) ja 0-1 (6.40) ovat aika lähellä totuutta?

TPS – Kärpät ottelun kokoonpanot

Vehviläinen – Rynnäs kaksikko hoitelee Kärppien maalivahdin tehtäviä, Tirronen – Haukeland on TPS:n vastaava kombo. Haukeland pelasi hienosti Ässiä vastaan, mutta olisiko Tirronen nyt maalissa Kärppiä vastaan?

TPS:n avauskentät Ässiä vastaan

Kakko, Filppula, Budish – Kaskinen, Lukka

Björkstrand, Palve, Nurmi – Forsström, Ekeståhl-Jonsson

Kuru, Karvonen, Väyrynen – Heikkinen, Eronen

Nieminen, Virtanen, Pajuniemi – Koski

 Kärppien avaus Kalpaa vastaan

 Lindsten, Lasu, Leskinen – Ohtamaa, Mäkelä

Pyörälä, Kupari, Heponiemi – Kivihalme, Hakanpää

Ikonen, Kristof, Koblizek – Kukkonen, Niemelä

Sailio, Humaloja, Karvinen – Ronkainen

Kaapo ratkaisi HPK:ta vastaan:

TPS - Kärpät, nuorten pelaajien näytös?

Kaapo Kakko, Aleksi Heponiemi ja Rasmus Kupari? Onko siinä tämän kauden kolme parasta tulokasta? Nämä kaikki ovat nähtävissä tässä ottelussa kun TPS kohtaa Kärpät. Laita nimiä maalintekijävetoon, kyllähän näistä nyt 1-3 nimeä tiistaina osuu, vai mitä?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt