Liiga: TPS - Tappara perjantaina 11.1.2019 klo 18:30

TPS hakee uutta lähtöä vuoteen 2019 Tapparan kustannuksella. Miten TPS tämän tekee siipirikkoisella joukkueellaan? Onko Tappara taas liian terävä turkulaisille? Käy katsomassa vedonlyöntikohteet peliin, betsaa ja jännitä mukana!
Liiga: TPS - Tappara
tammikuu 11,2019
18:30

Liiga: TPS – Tappara, perjantain kärkikamppailu

Turussa on luvassa perjantai-illan huumaa kun TPS saa Tapparan vieraaksi. TPS on ottanut nyt kaksi kertaa käkättimeen peräkkäin ja Tappara on puolestaan tappioputken jälkeen napannut kaksi peräkkäistä voittoa. Jatkuvatko trendit vai katkeaako putket? Tappara tosin pääsi kokeilemaan putken jatkamista keskiviikkona HPK:ta vastaan keskiviikkona, TPS sai tähän otteluun alle jopa viikon mittaisen tauon.

Kummallakin joukkueella on pahoja poissaoloja ja U20 -sankari Kaapo Kakko ei ehkä vielä pelaa tässä ottelussa U20 maailmanmestaruuden jälkeen. Lisäksi Ilari Filppula, TPS:n pelintekijä taitaa olla edelleen pahasti toipilaana. Tapparalta on Liigan sivujen mukana vielä Tomas Zaborsky ja muutama muu peluri sivussa.

Molemmat joukkueet tavoittelevat kovasti vielä Liigan kakkossijaa, tässä taistelussa TPS:llä on ainakin vielä toistaiseksi parempi käsi, Tappara on vielä pisteissä jonkin verran jäljessä. Turussa pelatuissa otteluissa 4-6 voitot kielivät Tapparan oloa niskan päällä, 18-21 maalierolla. 10 ottelun perusteella Tapparan maalit tulisi olemaan pelin perusteella parin maalin luokkaa, samoin kun TPS:n.

Vähämaalinen ja tiukka taisto?

Tilastoissa kummallakin on yksi runsasmaalinen peli, 6 ja 7 maalia. Lopuissa onkin sitten tehty kotijoukkueen osalta 0-3 maalia ja vierailla 0-2 maalia varsinaisella peliajalla. Nähdäänkö tämän trendin jatkuminen? Siinä tapauksessa alle 5.5 maalia on hyvä veto, katso mistä saat tuohon parhaan kertoimen. TPS on jäänyt keskiarvossaan alle kolmen maalin 10 viimeisessä pelaamassaan ottelussa, samoin Tappara. TPS ei viimeisessä kolmessa pelissä ole tehnyt kuin neljä maalia ja näistäkin kolme Lukko-voitossa. Samaan aikaan Tappara on tehnyt 14 maalia kolmeen peliin.

U20 leijonat palasivat Suomeen jo maanantaina, joten viimeistään tässä pelissä Kaapo Kakko, Sami Moilanen ja Toni Utunen lienevät jo kehissä omissa joukkueissaan. Varsinkin Kaapo Kakko pelaa isossa roolissa TPS:ssä ja voi tuoda pelatessaan ison buustin Tepsin pelaamiseen, varsinkin kun Ilari Filppula on vielä todennäköisesti sivussa Lauri Korpikosken ja Simon Suorannan tapaan.

TPS vai Tappara?

Kummankaan voitto ei varmasti olisi tässä pelissä yllätys, mutta mennäänkö tässä jopa jatkojen kautta? Katso parhaat pelikohteet Liigan peleihin ja lyö vetoa!

Aseta vetosi