Valioliiga, La Liga, Serie A ja Allsvenskan triplavedot - korotetut kertoimet 16.7.2020

Torstaina tarjolla jälleen korotetut kertoimet ja parannellut erikoistarjoukset. Katsasta mitä kaikkea 888sport, Betsafe ja Betsson tarjoavat tähän päivään!
Valioliiga, La Liga, Serie A ja Allsvenskan triplavedot
Heinäkuu 16,2020
19:00

Jalkapallokohteet torstai 16.7.2020

  • Live: Viaplay ja ilmaiset livestream lähetykset vedonlyöntisivustoilla
  • 888sport jalkapallo triplavedot Valioliiga, Mestaruussarja ja La Liga

Kuumia kohteita tarjolla 888Sport Parannellut Erikoistarjoukset. Ja nämähän löydät ihan vedonlyöntisivuston etusivulta!

Tiistai 28.7.2020 Tuplat ja Korotetut Kertoimet

Betsson ja Betsafe tehostetut triplat, Valioliiga, Serie A, La Liga Mestaruussarja, Allsvenskan…

Betsson ja Betsafe tarjoilevat yhdessä Nordicbetin kanssa samoja Triploja vedonlyöntiin. Nappaa kiinni keskiviikon ja torstain kohteet ja hyödynnä boostatut kertoimet!

Torstaina 16.7.2020 Triplat

Akkumulaattori vedot UKK

Yhdistelmäveto tai akkumulaattoriveto on veto, jossa vedonlyöjä lyö vetoa yhdestä tai useammasta lopputuloksesta samassa vetokupongissa. Yhdistelmäveto voittaa vain silloin kun vetokupongin kaikki kohteet menevät oikein.

Akkumulaattorivedon kerroin saadaan kertomalla yhteen kaikkien yksittäisvetojen kertoimet. Kahden kohteen yhdistelmäveto on nimeltään Tupla ja kolmen kohteen yhdistelmäveto on Tripla.

Yhdistelmävedossa eli akkumulaattorissa on riskinä koko vedon kariutuminen yhdenkin valitun vedon mennessä väärin. Mitä useampi kohde yhdistelmävedossa, sitä korkeampi kerroin vedolla on ja sitä epätodennäköisempää sen toteutuminen on.

Yhdistelmävedon pelaaminen on helppoa.

Valitse ensin omat pelikohteet vetolapullesi joista aiot lyödä vetoa. Valitse sen jälkeen vetolapustasi Yhdistelmäveto, mikäli se ei ole jo valittu. Aseta panos ja jännitä. Mikäli kaikki kohteet osuvat, saat pelikupongin mukaisen panos x kokonaiskerroin voiton.
Yhdistelmäveto houkuttelee pelaajia isojen kertoimien osalta. Yhdistelmävetoja kannattaa kuitenkin pelata harkiten, sillä kuten muussakin vedonlyönnissä, mitä isompi kerroin, sitä epätodennäköisempää kohteen toteutuminen on.

Triplavedoilla ja parannelluilla kertoimilla lisäjännitystä!

Triplakertoimet ja korotetut kertoimet tuovat lisäjännitystä ja parhaimmillaan paremmat voitot vedonlyöjille. Pelaa parhaita kertoimia!

Aseta vetosi