MM-kisat: Tsekki - Ruotsi perjantaina 10.5.2019 klo 21:15

Avauspäivän toinen kovatasoinen peli nähdään kun Tsekki saa vastaansa Ruotsin. Molemmilla on riveissään mahtavia NHL-pelaajia, mutta kenestä leivotaan tämän ottelun sankari? Käy betsaamassa ja katso matsi ilmaiseksi livestreamien avulla!
MM-kisat: Tsekki - Ruotsi
May 10,2019
21:15

MM-kisat: Tsekki – Ruotsi, yllättääkö Tsekki?

Jääkiekon MM-kisat 2019 avajaispäivänä pelataan Suomi – Kanada -matsin lisäksi toinenkin huippupeli, kun Tsekki kohtaa Ruotsin. Tsekillä on ottelussa taatusti iso kannatus yleisössä, mutta tuskin kolmen kruunun kannattajat hekään hiljaiseksi jäävät. Perjantai-ilta ja mökki todennäköisesti täynnä, eihän tästä voi tulla kuin huimaa hokiviihdettä!

Nordicbet livestream-palvelu ja Unibet TV näyttävät ilmaiseksi tämänkin matsin, joten viimeistään nyt livestream systeemit testiin ja kisastudio tulille. Jos olet langennut rusinapullaan eli C Moren tilaajaksi, toki ne pelit näkyvät rahaa vastaan myös sieltä. Livevedonlyönti on melkoisen helppoa livestreamin ohella, joten lisäjännitystä peliin myös sieltä. Lätkän MM-kisat starttaavat – nyt on lätkäbetsaajan kulta-aika!

Kertoimet peliin osoittavat, että Ruotsi on tämän ottelun suosikki, 3.65 – 4.50 – 1.80 ovat Unibetin peruskertoimet pitkävetoon. Ruotsilta toki odotetaan tässä turnauksessa paljon, jopa finaalipaikkaa tai mestaruutta, Tsekillä odotukset eivät ole ihan niin isot. Tsekki on jälleen kerran se musta hevonen, joka voi parhaana päivänä voittaa minkä tahansa joukkueen, mutta huonona päivänä sitten kompuroidaan vaikka minkä vastustajan kanssa.

Maalintekijävetoon tähän peliin saa varsin mielenkiintoisia nimiä, miltä maistuisi Tsekeiltä esimerkiksi Jakub Voracek 3.40, Jakub Vrana 3.60, Michael Frolik 4.00, Dominik Kubalik 4.00 tai vaikkapa Ondrej Palat 4.50? Ruotsilta löytyy myös tulivoimaa, todennäköisesti vuoden tulokkaaksi NHL:ssä valittava Elias Petterson 2.60, Elias Lindholm 2.65, William Nylander 2.75, Patric Hörnqvist 3.00 ja Jesper Bratt 3.45 ovat Ruotsin kärki näissä kisoissa ja maalintekijäkertoimissa.

Muista! Kympin (10€) ILMAINEN liveveto kaikkiin Leijonien peleihin? Klikkaa kuvaa!

Jääkiekon MM-2019 Nordicbet ilmaiset livestrem lähetykset

Tilastoista sen verran näiden kahden jengin kesken että 10 viimeistä peliä 9 vuoden sisällä ovat päättyneet 2-3-5 varsinaisen peliajan jälkeen 25-34 maalein. Tsekki on siis onnistunut vain kahdesti voittamaan Ruotsin varsinaisella peliajalla viimeisissä otteluissa. Tämä tapahtui vuoden 2016 kisoissa Venäjällä. Edellinen kohtaaminen oli viime vuoden Tanskan kisoissa, tuolloin Ruotsi oli parempi niukasti 3-2. Tulosvetoon tähän peliin voisi laittaa 1,2,3 – 2,3,4 lukemia. Ei tappio kummallekaan katastrofi ole, pelataan tässä nyt seitsemän valmistavaa peliä ennen sitä ensimmäistä isoa ottelua.

Tsekin leiristä kuului todella ikäviä uutisia ennen kisoja, entinen tähtivahti menehtyi. Surunauhaa käsivarsissa ja ylimääräinen lataus tähän peliin? Pienilläkin asioilla voi näissä peleissä olla iso merkitys.

Ruotsin pitäisi tämä voittaa...

...mutta Tsekki saa varmasti puhtia siitä että se pelaa melkein kotikentällään. Kumman turnaus alkaa positiivisimmissa merkeissä? Käy katsomassa vedonlyöntikohteet tähänkin matsiin ja muista, että tämänkin matsin voit tosiaan katsoa täysin ILMAISEKSI vedonlyöntisivustojen livestreamien kautta. Perjantai täynnä hokia!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä