Jalkapallo: Tsekki - Slovakia kello 21:45 ma 19.11.2018

Slovakia lähtee voittamaan Tsekkiä ja voitolla se säilyttää paikan lohkossa. Tsekille riittää ottelusta tasapeli, joten minkälainen puolustustaisto nähdäänkään tässä ottelussa? Katso kertoimet ja lyö vetoa!
pallo ja kulma
Jalkapallo: Tsekki - Slovakia
Marraskuu 19,2018
21:45

Jalkapallo: Tsekki – Slovakia kello 21:45 ma 19.11.2018

Maanantai-iltaan saa mukavan lämmittävän efektin kun ottaa seurantaan Tsekin ja Slovakian välisen ottelun. Reilun parinkymmenen vuoden aikana joukkueet ovat ehtineet kohdata toisensa yhteensä 11 kertaa ja näissä tämänkin ottelun isäntämaa Tsekki on ollut näissä hallitseva osapuoli. 10 viime ottelun tilastot ulottuvat yli 20 vuoden päähän, mutta lieneeko vinkki tulosvetoon tässä? 10 ottelua on päättynyt maalierolla 22-10, 2-1 tulosvetoon?

Joulukuun alussa arvotaan lohkot ja ottelut vuoden 2020 Euroopan mestaruuskisoihin:

Joukkueet kohtasivat UEFA Nations Leaguen ottelussa reilu kuukausi sitten Slovakiassa ja tuossa ottelussa lukemat olivat juuri 2-1. Tosin voittajajoukkueena tuossa ottelussa oli Tsekki. Tässä ottelussa pitkävetokertoimet ovat mallia 2.30 – 3.30 – 3.30, joten Tsekki on se ennakkosuosikki. Tulosvedossa 2-1 tulos on saanut kertoimiksi 9.50, pienin kerroin on tulokselle 1-1 (6.40), joka kannattaa ottaa myös mukaan omaan tulosvetoryhmään. 1-0 (7.00) ja 0-1 (9.00) ovat myös hyviä hakuja. 2-0 kertoimen tulosvetokerroin nousee jo lukemaan 10.00.

 

Tsekki säilyy tasurilla, Slovakia voitolla

Joukkueiden mahdollisuudet lohkovoittoon ovat menneet, sillä Ukraina on napsinut lohkossa 9 pinnaa, Slovakian ja Tsekin ollessa kolmessa pinnassa. Tsekille tässä pelissä riittäisi tasapeli pysymiseen lohkossa, sillä tasapisteissä joukkueiden väliset ottelut ratkaisevat sarjasijoituksen. Kun kyseessä on putoaminen ja iso panos, ehkä tässä pelissä nähdään sitten tiivistä puolustamista? Lähteekö Tsekki hakemaan sitä tasapeliä, Slovakialla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin hyökätä. Tulosvetoon tosiaan 0,1,2 – 0,1 lukemia.

Tsekiltä poissa varmuudella Jan Kopic ja Jaromir Zmrhal, joukkueen kokoonpano voisi tässä pelissä olla jotakuinkin tämän näköinen?

Vaclik – Selassie, Brabec, Celustka, Kaderabek – Pavelka, Soucek – Jankto, Dockal, Vydra – Schick

Slovakian kokoonpano voisi olla tätä luokkaa, poissa on loukkaantumisen vuoksi Stanislav Lobotka ja ehkä Juraj Kucka.

Dubravka – Hancko, Skriniar, Skrtel, Pekarik – Mak, Gregus, Bero, Rusnak – Hamsik – Zrelak

 Huima ottelu luvassa, valitettavasti Viaplay tai Viasat ei tätä ottelua näytä livenä. Livestream saattaa löytyä monestakin paikkaa tähän otteluun, joten ei muuta kuin nautinnollista iltaa Nations Leaguen parissa!

Scouttausvideo edelliseen otteluun:

Kumpi säilyttää lohkopaikkansa?

Tulosvedossa lähdetään 1-1 tuloksesta liikkeelle, mutta tässä matsissa voi käydä miten tahansa. Vieraiden on pakko hyökätä riskillä - montako maalia Tsekki vastahyökkäyksistä iskeekään?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt