KHL: TsSKA Moskova - Jokerit klo 16:00 sunnuntaina 4.11.2018

Jokerit vieraskiertueen ottelu 3 / 4. Vielä jaksaa muutaman pelin ennen viikon maaottelutaukoa. Miten Jokerit kairaa tästä ottelusta pisteitä? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!
Jokerit logo keltainen
KHL: TsSKA Moskova - Jokerit
Marraskuu 04,2018
16:00

KHL: TsSKA Moskova – Jokerit klo 16:00 sunnuntaina 4.11.2018

Jokerit saa sunnuntaina vastaan KHL:n yhden huippujoukkueista. TsSKA on saanut lepuutella melkein viikon ennen tätä peliä, Jokerit on pelannut keskiviikkona ja perjantaina ja nyt sunnuntaina joukkueet kohtaavat kuumassa kohtaamisessa. Hieman jännää makua näissä ottelujärjestyksissä, mutta tällä mennään. Jokerit lähtee peliin altavastaajana, ja vielä pitäisi vieraskiertuetta jaksaa.

Jokereiden kova kiertue jatkuu ja tämän ottelun jälkeen vielä tiistaina pelataan ennen viikon ottelutaukoa.

Jokereille TsSKA Moskova on perinteisesti ollut todella paha vastustaja ja 10 viimeistä peliä tässä hallissa ei ole tuottanut kuin yhden voiton varsinaisella peliajalla ja toisen sitten jatkoilla. Mukavasti tuo edellinen jatkoaikavoitto oli juuri edellisessä pelissä, viime kauden pudotuspeleissä. Jokerit ei ole viidessä viimeisessä pelissä täällä maaleilla mässäillyt, yhteensä neljä tehtyä maalia. Olisikohan kuitenkin runkosarjassa hieman löysempää, Jokereiden voitto tuli 2016 lukemilla 3-6.

Molemmilta pelureita pistevetoon ja maalintekijäbetsiin?

Mitä nimiä Jokereilta maalintekijävetoon ja pistevetoon? Jokereiden tämän kauden pisteet ja maalit ovat mukavasti jakautuneet usean kentällisen kesken ja oikeastaan mikä tahansa kenttä voi ja saa tehdä maaleja. Kahden ensimmäisen kentän miehistöä lapulle, toki myös Sakari Manninen ja Marko Anttila lapulle. Steve Moses kelpaa myös. Mennäänkö näillä kentillä Moskovan valloitukseen?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen

84 Max Wärn – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

3 Karl Stollery – 18 Sami Lepistö

44 Jesper Jensen – 51 Alex Grant

4 Tommi Kivistö – 7 Oliver Lauridsen

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Vastustajien puolustuksesta otettava huomioon parin maalin miehet Nikita Nesterov 2+9 ja Mat Robinson 2+5. Hyökkääjien pistebörsää johtaa Mikhail Grigorenko 7+15 ja hyvin ovat pisteitä keränneet myös Kirill Kaprizov 10+7 ja Linden Vey 5+12. Konstantin Okulov ja Maxim Shalunov kannattaa myös laittaa merkille, kummallakin on koossa seitsemän maalia tältä kaudelta.

KHL:ää pelattiin myös Wienissä.

Jokerit kärkikamppailussa - kaatuuko iso peikko?

Jokereiden hankala vieraskiertue jatkuu, tällä kertaa vastassa levännyt TsSKA Moskova. Onko Jokereilla palaa KHL-jättiä vastaan? Katso kertoimet ja laita vedot kehiin tähän peliin!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt