Tuplamahdollisuus - kohteet ti 14.07.2020 klo 18:30 alkaen

Pitkävedossa on jalkapallossa kolme eri vaihtoehtoa, 1 – X – 2. Tuplamahdollisuudella pääset nappaamaan näistä kaksi vaihtoehtoa samaan katiskaan. Useimmat vedonlyöntisivustot tarjoavat mainioita tuplamahdollisuuskohteita lähes jokaisessa ottelussa, lähdetään katsomaan mitä Nopeampi vedonlyöntisivusto tälle päivälle tarjoaa.
Tuplamahdollisuus
Heinäkuu 14,2020
18:00

Tuplamahdollisuus – Jalkapallo

Kertoimet ovat luonnollisesti näissä jalkapallovedoissa pienemmät kuin normaali pitkäveto vaihtoehdoissa, onhan niillä teoriassa 66,6% koko kohteen vaihtoehdoista katettu.

Chelsea – Norwich 22:15 tuplamahdollisuus X2 kerroin 6.50 Nopeampi

Vaikka Norwich onkin pelannut koronatauon jälkeen surkeasti sukkasillaan, on Chelsean pelikin kummallisesti yskinyt. Voiko Norwich jollain ilveellä nousta tasapeliin? X2 ihan kiva kerroin 6.50. 1X vaihtoehdolle ei ole kerrointa edes saatavilla, sen verran varmana Chelsean voittoa pidetään.

Atalanta – Brescia 22:45 tuplamahdollisuus X2 kerroin 5.70 Nopeampi

Hieman sama tilanne Atalantan ja Brescian ottelussa, kotijoukkue iso suosikki, mutta tässä olisi melkoisen mainiot mahdollisuudet lyödä rahoiksi. Kerroin on vaan aika kova ja eiköhän Atalanta tämän voita… vai voittaako?

Shahrdari Fuman vs Shahrdari Hamedan 18:30 tuplamahdollisuus 1X kerroin 2.65 Nopeampi

Aina mielenkiintoista Iranin kakkosliigaa, Fuman vastaan Hamedan. Eiköhän kotijoukkue lähde vähintään tasuria hakemaan ja kun kerroinkin on kohdillaan niin laitetaanko lapulle?

Pelaa ilman rekisteröitymistä
Pelaa nyt

Portimonense vs Boavista 21:15 tuplamahdollisuus X2 kerroin 2.35 Nopeampi

Portugalin Primera Liigaa, Portimonensen vieraana Boavista. Eiköhän vieraat tämän hoitele tai ainakin tasapelin kairaa? Kiva kerroin tuplamahdollisuudelle, käy hakemassa talteen.

Reading vs Middlesboro 20:00 tuplamahdollisuus 1X kerroin 1.60 Nopeampi

Englannin mestaruussarjan isoin kerroin 1X tuplamahdollisuudelle löytyi tästä ottelusta, joten otetaan se mukaan vinkkiin. Kyllähän Reading voi venyä parhaana päivänä tasapeliin Mirddlesboroa vastaan, mutta onko tämä se päivä?

Wigan vs Hull City 20:00 tuplamahdollisuus X2 kerroin 1.95 Nopeampi

Mukava kerrroin tässäkin, Hull Cityn mahdollisuus tasapeliin on aika iso vaikka Wiganin kerroin on kotona 1.80. Laitetaan tämäkin tuplamahdollisuus lapulle jopa sieltä se Hull venyisi

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Nopeimmille osallistujille mahdollisuus osallistua erilaisten tuotepalkintojen arvontoihin!

Tuplamahdollisuus-vedot UKK

Tuplamahdollisuus tarkoittaa vetolistoilla sitä, että tavanomaisesta 1x2 -veikkauksesta laitetaan samaan valintaan kaksi mahdollisuutta. Nämä voivat olla joko 1x, x2 tai vaikka 12. 1x tarkoittaa sitä, että saa voiton, kun tulos on kotivoitto tai tasapeli. X2 taas tuo voiton, kun lopputulos on tasapeli tai vierasvoitto. 12 -tuplamahdollisuus taas voittaa, kun ottelu ei ole tasapeli.

1x ja x2 -tuplamahdollisuus on käytännössä sama asia kuin tasoitusveto, jossa toinen joukkueista saa +0.5 maalia/juoksua tasoitusta.

Tuplamahdollisuus luonnollisesti pienentää tappion riskiä, kun vain yksi kolmesta mahdollisesta lopputuloksesta on betsaajalle häviö. Pelin etu on siis siinä, että voitto tulee verrattain usein. Voittosumma on sitten tietenkin pienempi. Vedonlyöjän hermoja tuplamahdollisuus myös säästää. Hermot ovat kovilla, kun oma veto menee pieleen siinä, kun vastustaja tekee vielä yliajalla tasoitusmaalin.

Vetofirmoilla on muiden pelivaihtoehtojen mukana kertoimet tuplamahdollisuuksille. Valitse listasta sopiva, klikkaa se pelikuponkiin, aseta panos ja lyö vetoa.
Tuplamahdollisuus-betseissäkin pitää muun vedonlyönnin tavoin arvioida vedon todennäköisyyys ja verrata sitä tarjolla oleviin kertoimiin. Jos HJK – Inter -ottelussa arvioi kotivoiton todennäköisyydeksi 50 prosenttia, ja tuplamahdollisuus x2 antaa kertoimeksi 2.20, niin se on loistava vetokohde. Jos taas x2 antaisi kertoimeksi 1.80, niin sitä ei sitten kyllä voi pelata. Alikertoimisia kohteita pitää välttää kuin koronatartuntaa.

Tuplamahdollisuus vedoilla tuplamahdollisuus!

Mikä näistä on oma suosikkisi? Käy hakemassa oma kerroin tämän päivän ja tulevien ottelupäivien kerroinlistasta!

Aseta vetosi