Turkin Super Lig: Galatasaray - Trabzonspor 05.07.2020 Klo 21:00 - Vihje ja Kertoimet

Turkin Super Ligin kärkitaistelu käy kuumana koronatauon jälkeen. Miten käy kun suurseurat Galatasaray - Trabzonspor ja kohtaavat? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Superlig: Galatasaray - Tranbzonspor
Heinäkuu 05,2020
21:00

Super Lig: Galatasaray – Tranbzonspor

Turk Telekom Stadium, Istanbul, Turkki

Pitkävetokertoimet (888sport) 2.38 – 3.40 – 2.95

Luvassa kuuma Turkin derby

Turkin Superliigassa on tarjolla sunnuntain 5. heinäkuuta todellinen maan derby, kun suurseurat Galatasaray sekä Trabzonspor ottavat toisistaan mittaa Turk Telekom Stadyumilla. Ottelu on sarjan kärkikamppailuihin lukeutuva, kun Galatasaray on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä (52 pistettä) ja vierasjoukkue Trabzonspor sijalla 2 (58 pistettä).

Trabzonsporin kannalta tässä ottelussa on jaossa tärkeät pisteet mestaruustaistelun kannalta, Galatasaray taasen haluaa nousta vähintään sarjakakkoseksi Mestarien liigan karsintoihin päästääkseen. Luvassa siis surperkamppailu Super Ligissä kello 21.00 alkaen!

Galatasaraylla maan paras puolustus

Galatasaray on hallitseva Turkin mestari ja suomalaisille jalkapallofaneille varmasti yksi tutuimmista turkkilaisseuroista. Joukkueen vahvuus on ollut tällä kaudella sarjan paras puolustus, joka on päästänyt vain 28 takaiskumaalia 29 ottelussa. Lempinimeä Leijonat totteleva joukkue on ollut erityisen vahva kotonaan, jossa se ei ole hävinnyt tämän vuoden puolella ainuttakaan ottelua. Juuri nyt Galatasaray tarvitsisi kipeästi kotivoitto ja täysiä pisteitä sillä joukkue on viiden ottelun voittomassa putkessa (neljä tasapeliä, yksi tappio).

Galatasarayn pahaksi onneksi joukkueen ykkösmaalivahti Fernando Muslera on sivussa tästä ottelusta ja varmasti koko loppukauden 14. kesäkuuta murtuneen jalan vuoksi. Miestä paikkaava Okan Kocuk on pelannut tällä kaudella vain neljä peliä ja Musleran loukkaannuttua mies päästi heti kolme maalia. Onko kotijoukkueen puolustus enää niin rautainen ilman Musleraa?

Trabzonspor Turkin tulivoimaisin

Jos Galatasarayllä on Turkin Superligin paras puolustus niin Trabzonsporilla on paras hyökkäys. Joukkue on takonut tällä kaudella peräti 65 maalia mikä on huikea suoritus, kun ottaa huomioon, että vain kolme joukkuetta koko sarjassa on rikkonut 50 tehdyn maalin rajan. Trabzonspor on pelannut koronatauon jälkeen neljä ottelua ja tehnyt näissä yhdeksän maalia, joten vire ei ole kadonnut tauon aikana. Viime kierroksen kotiottelu sarjajumbo Ankaragucua vastaan oli kuitenkin pettymys, kun ottelu päättyi 1-1 ja Tranbzonspor tiputti tärkeitä pisteitä. Huseyn Cimsirin miehistö on tästä varmasti sisuuntunut.

Tranbzonspor lähtee tähän otteluun 15 ottelun tappiottomassa putkessa. Joukkue on hävinnyt vain yhden pelin edellisestä 23 ottelusta eikä Trabzonspor ole hävinnyt yhtään vierasottelua edelliseen kahdeksaan kuukauteen.

Viimeisiä treenejä ennen peliä

Yhteenveto Galatasaray – Trabzonspor

Molemmat joukkueet janoavat voittoa sunnuntaina ja tässä on hyvä mahdollisuus nähdä useampikin maali. Trabzonspor on onnistunut vuodesta 2013 alkaen maalinteossa jokaisessa vierasottelussa Galatasarayta vastaan ja 4/5 edellisestä keskinäistä ovat kaikki olleet yli 2.5 pelejä sekä otteluita, joissa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa. Isommassa kuvassa Trabzonspor ei ole pitänyt maaaliaan puhtaana edelliseen 12 peliin. Uskomme että tässä pelissä nähdään vähintään yhdet maalit molempien joukkueiden toimesta.

Kertoimet tarjoaa Unibet: 

  • Molemmat joukkueet tekevät maalin – 1.48
  • Yli 2.5 maalia – 1.61
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin + yli 2.5 maalia – 1.80

Kuuma ottelu jossa soi molemmissa päissä?

Galatasarayn kuntopuntari on huomattavasti huonompi kuin Trabzonsporin mutta tämä ottelu saa varmasti kotijoukkueen syttymään ja maaliverkot kireälle. Lyö vetoa Turkin Super Ligistä!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä