Super Lig: Göztepe - Caykur Rizespor 17.03.2020 Klo 19:00 - Vihje ja Kertoimet

Turkin Super Ligissä pelataan tiistaina 17.3.2020 yksi ottelu: Göztepe vs Caykur Rizespor. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
Super Lig: Goztepe - Caykur Rizespor
Maaliskuu 17,2020
19:00

Super Lig: Göztepe – Caykur Rizespor

Gürsel Aksel Stadyumu (Izmir)

Pitkävetokertoimet (LeoVegas) 1.96 – 3.40 – 3.70

TV/Stream: Bet365

Tämän vihjeen kerroinpoimintojen osumat 4/4

Turkin jalkapalloilun pääsarjassa Super Lig:ssä pelataan tiistaina 17. päivä maaliskuuta vain yksi ottelu. Kotijoukke Göztepe lähtee otteluun ennakkosuosikkina putoasmisvaarassa olevaa Caykur Rizesporia vastaan.

Caykur Rizespor tappioputkessa

Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat huonot. Caykur Rizespor on kaikki kilpailut huomioiden kahdeksan ottelun voitottomassa putkessa sekä viiden vierasottelun tappioputkessa. Vieraat ovat voittaneet Göztepen viimeksi vieraskentällä vuonna 2002 eikä joukkue ole voittanut tällä kaudella yhtään ottelua, joissa se on joutunut 1 – 0 tappioasemaan. Näiden tilastojen valossa ei ole mikään ihme, että kotijoukkuetta pidetään kertoimien valossa ottelun ennakkosuosikkina mutta…

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Göztepe kolmen ottelun maalittomassa

… Ei kotijoukkue Göztepe ole sen paremmin viime viikkoina loistanut. Kotijoukkue ei ole voittanut kotimaansa pääsarjassa yhtään neljästä edellisestä ottelusta ja kaiken lisäksi joukkue on taapertanut nyt kolme kokonaista ottelua maaleitta. Vaikka oma viimeistely ei ole sujunut niin vastustajat ovat laittaneet nahkakuulaa Göztepen pussiin vähintään kerran edellisessä kahdeksassa ottelussa. Viidestä edellisestä keskinäisestä kohtaamisesta Göztepe on voittanut vain yhden ja kun tämä(kin) jalkapallo-ottelu pelataan tyhjälle katsomolle niin vieraiden osakkeet nousevat silmissämme.

Kerroinpoiminnat

Tässä otteluparissa viidessä edellisessä on toinen joukkue jäänyt neljästi maaleitta. Alle 2.5 maalin pelejä on 5/6. Ottelun tuomari Mustafa Ogretmenoglu on jakanut tällä kaudella keskimäärin 5.59 korttia per peli. Tässä ottelussa ei ole kuitenkaan katsojia ja molemmat joukkueet ovat pelanneet siisitisti viime kierroksilla niin pillipiiparin käsi tuskin käy tiuhaan taskulla. Näiden pohjalta on hyvä hakea kertoimia LeoVegasilta. 

  • Ottelussa alle 2.5 maalia – 1.94
  • Molemmat joukkueet tekevät maalin, Ei – 2.12
  • Ottelussa alle 5.5 korttia – 1.79
  • Maali molemmilla puoliajoilla, ei – 2.05

Paikat puhtaaksi ja pelit käyntiin!

Vähämaalinen ottelu

Maalijuhlat peruttu. Edellinen päättyi 0-0, tänään voidaan olla lähellä samaa tulosta. Betsaa Turkin pääsarjaa!

Aseta vetosi