Viihde: TV-ohjelmien viikon katsojamääräkohteet ja kertoimet

Coolbet on tarjonnut jo jonkin aikaa vedonlyöntiä eri ohjelmien katsojamääristä. No eihän tästä nyt millään saa mitään valtavirtojen vedonlyöntilajia livevetoineen, mutta kyllähän tähänkin voi laittaa rahat poikimaan. Tilastojen tarkastelu on tässä vedonlyönnissä aika isossa roolissa, samoin kuin tietty muutamien eri seikkojen huomioon ottaminen. Tsekkaa!
TV-lähetysten keskikatsojamäärät esityspäivänä - viikko 19
May 10,2020
20:00

Viihde: Salatut Elämät Special

Salatut Elämät Special: Minä päivänä eniten katsojia?

  • Maanantai 3.75
  • Tiistai 3.75
  • Keskiviikko 4.50
  • Torstai 5.00
  • Perjantai 5.50

Minä päivänä on eniten katsojia? Varo juonipaljastuksia!

Viihde: TV-lähetysten keskikatsojamäärät esityspäivänä

TV-lähetysten keskikatsojamäärät esityspäivänä (H2H) viikko 19/2020

Coolbet tarjoilee viikoittain mielenkiintoisia ja ajankohtaisia Head-2-Head vetoja tv-ohjelmien katsojalukemista. Katsojaluvuissa käytetään Finnpanelin antamia lukemia, käy katsastamassa vaikkapa edellisen viikon lukemia Finnpanelin kotisivuilta!

Tällä viikolla tarjolla on mm. Farmi Suomi vs Suurmestari, Hansin Matkassa vs Rikkaat ja Rahattomat, Avara Luonto vs Pitääkö olla huolissaan ja Haluatko Miljonääriksi vs Joonas Nordman Show! Katso tästä kaikki kohteet!

Miten pärjää Joonas Nordman Show?

TV-lähetysten keskikatsojamäärät esityspäivänä viikko 19/2020

Joka viikko Coolbet antaa myös kertoimet eri ohjelmien keskikatsojamäärille. Tällä viikolla paikan kertoimissa ovat ansainneet Salatut Elämät, Masked Singer Suomi, haluatko Miljonääriksi, YLE Uutiset, Karppi, Maalla, merellä ja lautasella, Joonas Nordman Show, Lotto, Jokeri ja Lomatonni ja Suurmestari. Tässä kuusi mielenkiintoista kohdetta, katso kaikki kohteet Coolbetin Erikoisvedonlyönnin kohdelistasta!

Onko se heinäseiväs Ilkka Alanko? Vai Jussi69? Vai kenties joku duudsoneista?

 

Vedonlyöntiä katsojamääristä

Tuleeko koskaan miettineeksi kuinka monta katsojaa milläkin ohjelmalla on? Ihan absoluuttista totuuttahan me emme tule koskaan tietämään, mutta Finnpanelin otannalla voimme saada siitä harvinaisen hyvän kuvan. Katso kohteet TV-katsojamäärävetoihin ja käy betsaamassa!

Aseta vetosi