CHL: GKS Tychy – Helsingin IFK klo 18:30 Perjantaina 31.8.2018

Liiga alkaa vasta parin viikon kuluttua, mutta stadilaisten pitäisi olla kesän jälkeen kunnossa jo nyt. Joko nyt HIFK panostaa CHL:ään, aikaisimpien kausien menestys on ollut varsin vaatimatonta. Millä lukemilla HIFK pistää puolalaiset pinoon? Lyö vetoa ja jännitä livenä Unibet TV:n tai C Moren kautta!
CHL logo 2018 2019
CHL: GKS Tychy – Helsingin IFK
Elokuu 31,2018
18:30

CHL: GKS Tychy – Helsingin IFK klo 18:30 Perjantaina 31.8.2018

Helsingin IFK aloittaa oman CHL-urakointinsa Puolassa, kun vastaan luistelee puolalainen GKS Tychy. Vastustaja on varmasti melkein kaikille jääkiekon ystäville melkoinen tuntemattomuus, mutta ei sekään Puolan mestaruutta ole varmasti lotossa voittanut. Helsingin IFK ei ole CHL:ssä pahemmin menestynyt ja mielenkiinnolla odotamme miten uudistunut joukkue tällä kertaa pärjää.

Kova kaappaus stadilaisilta, mutta ei pelaa IFK:n riveissä ihan vielä…

Vedonlyöntiä on tarjolla tähän peliin varsin runsaasti ja mikä parasta, Unibet TV näyttää suoran Livestreamin ottelusta, paikan päältä siis. Ottelun peruskertoimet kertovat karua kieltä kotijoukkueen mahdollisuuksista, 9.50 – 9.25 – 1.17. Kaiken järjen mukaan HIFK:n pitäisi tämä ottelu voittaa ja tasoitusvedolla tähänkin matsiin saa ihan hyvää pelattavaa.

IFK:lle voitto olisi tärkeä ja maalejakin saa tehdä. Lohkon muut joukkueet Skellefteå ja Bolzano ovat puolalaisjoukkuetta todennäköisesti runsaasti parempia joukkueita.

Kertoimet peliin GKS Tychy – Helsingin IFK

Tulosvedossa pienimmät kertoimet ovat tuloksilla 1-4 (12.50), 1-5 (14.00) ja 2-5 (13.00).  Kolmen-neljän maalia voisi tästä povailla IFK:lle, toki tasoitusvetoon voi heitellä hieman varovaisempiakin lukemia. Kaikki muut tulokset kuin IFK:n voitto olisivat melkoisen suuria yllätyksiä.

IFK on pelannut kolme valmistavaa matsia ja vauhtia näissä on riittänyt. Joukkue on uudistunut melkoisesti viime kaudesta, mutta toki tuttujakin pelaajia on. Viimeisimmässa ottelussa Jukureita vastaan harjoiteltiin maalintekoa puolustuksen kustannuksella, peli päättyi IFK:lle 5-7.

Atte Engren ja Markus Ruusu hoitavat maalivahdin tonttia ja puolustajina nähdään Kyle Quincey, Tobias Winberg, Niko Seppälä, Aleksi Laakso, Johan Motin, Markus Kankaanperä, Elias Ulander, Ville Varakas, Teemu Eronen, Joe Finley ja Ryan O’Connor. Quincey ei taida vielä näissä peleissä olla joukkueen riveissä, maahantulo on kaavailtu vasta syyskuun alkupuolelle.

Hyökkäyksessä ovat: Ilmari Pitkänen, Henrik Koivisto, Lucas Lessio, Anton Lundell, Teemu Engberg, Juho Keränen, Iikka Kangasniemi, Tommi Santala, Teemu Tallberg, Niklas Nordgren, Juhani Tyrväinen, Lauri Kulmala, Erik Thorell, Joonas Rask, Thomas Nykopp, Micke-Max Åsten, Lennart Petrell ja Juha Jääskä.

Lyö maalintekijöistä ja ottelun tuloksesta vetoa!

Toivottavasti ihan tämänmoista nousua ei tässä ottelussa tarvita?

Millä lukemilla HIFK puolalaiset voittaa?

Niin, eiköhän me nyt lähdetä siitä liikkeelle että HIFK ottelun voittaa. Kertoimet ovat vieraille isosti kallellaan joten tasoitusvedosta voisi löytyä komeasti pelattavaa. Pohdi kuinka monta maalia isännät tekevät ja mikä mahtaa olla HIFK:n saldo? Tuleeko tästä puolustuspeli isännille vai vedetäänkö yli kymmenen maalin havajikiekko-ottelu?

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt