Nyrkkeily: Tyson Fury – Tom Schwarz su 16.6.2019 klo 05:00

Nyrkkeilyn ystäville tarjotaan lisää herkkua kun Tyson Fury ja Tom Schwarz kohtaavat sunnuntai aamuna Las Vegasissa. Veikkausvihjeessä uskomme Furyyn.
Tyson Fury – Tom Schwarz
Kesäkuu 16,2019
05:00

Sunnuntai aamuna olisi taas nyrkkeilyn ystäville tarjolla Daavidin ja Goliatin kohtaaminen kun Las Vegasissa kohtaavat raskaansarjan ottelussa Tyson Fury sekä saksalainen Tom Schwarz.

Tässä kuussa altavastaajat saivat toivoa kun Ruiz Jr. tyrmäsi Anthony Joshuan New Yorkissa. Suosikit kuitenkin palasivat voittokantaan heti viikkoa myöhemmin kun Gennadi ”GGG” Golovkin tyrmästi Steve Rollsin neljännessä erässä. Tämä Furyn ja Schwarzin ottelu näyttää enemmän GGG:n ja Rollsin kuin Joshuan ja Ruizin kohtaamiselta.

Tyson ”Gypsy King” Fury on selkeä suosikki tähän otteluun tuntematonta saksalaista vastaan. Betsafe ei edes tarjoa kerrointa Furyn voitolle kun taas Schwarz saa ison 15.00 kertoimen.

Fury uhoaa Schwarzin syödessä Snickersiä:

Ottelun lähtökohta

Tämä ottelu on osa Tyson Furyn uutta tulemista. Fury on raskaassasarjassa monien mielestä se ”näennäinen” mestari sillä sen jälkeen kun hän tyrmästi Wladimir Klitschkon Dusseldorfissa vuonna 2015, hän ei ole tämän jälkeen hävinnyt otteluakaan. Hän menetti tittelivyöt sen takia ettei hän pystynyt niitä puolustamaan loukkaantumisten, huume- sekä mielenterveysongelmien takia. Nyt hän on kuitenkin tulossa takaisin ja on kasvattamassa imagoaan Yhdysvalloissa. Siihen tämä ottelu on hänelle tärkeä.

Schwarz on Furylle vain välietappi kohti Deontay Wilderin uusintaottelua. Wilder ja Fury kohtasivat Los Angelesissa seitsemän kuukautta sitten mahtavassa ottelussa jossa Wilder tiputti Furyn kanveesiin 12. erässä, mutta niin vain Fury nousi tästä ylös ja ottelu päättyi tuomarien äänestyksellä ratkaisemattomaan.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Schwarzille taas tämä on ensimmäinen ottelu Saksan ulkopuolella, jos yhtä Prahan ottelua ei lasketa mukaan. Hän on voittanut tähän mennessä jokaiset 24 otteluaan joista 16 tyrmäyksellä. Yksikään vastustaja ei ole kuitenkaan ollut lähelläkään Furyn luokkaa. Hänellä on nyrkkeilijän mitat ja hän osaa otella kuin nyrkkeilijä, mutta tuskin hänestä on muuhun kuin sparrausvastustajaksi. Muihin altavastaajiin nähden hänestä puuttuu se halu.

Unibet tarjoaa Furyn voitolle erissä 7 tai 8 6.00 kertoimen.

Fury on kovassa kunnossa

Klitschkon voiton jälkeisessä ajassa Fury kohtasi runsaasti vastoinkäymisiä ja hänen painonsa nousi. Hän ei silloin näyttänyt yhtään nyrkkeilijältä, mutta vain 17 tuntia Wilder ottelun jälkeen hän oli jälleen kuntosalilla valmistautumassa seuraavaan koitokseen. Hän ei ole koskaan ollut yhtä hyvässä kunnossa kuin nyt. Schwarz ei ole samaa luokkaa kuin Wilder joten tästä voi tulla joko lyhyt tai pitkä tappiollinen iltapuuhde saksalaiselle.

Iltapuuhteen pituus tulee riippumaan täysin Tyson Furysta. Fury on taidoiltaan erinomainen ja pystyy haastamaan mestaruudesta tulevaisuudesta. Fury on kuitenkin otteluissa viihdyttäjä ja hän voi leikitellä tässä ottelussa Schwarzin kanssa. Tyson haluaa parantaa imagoaan Yhdysvalloissa ja siihen voisi olla paras mahdollisuus ottamalla helppo voitto Schwarzista. Pay-per-view yritykset eivät kuitenkaan pidä nopeista otteluista ja tämän takia ”Entertainer Fury” voi astua kehään.

Schwarzilla ei mahdollisuuksia

Fury tulee voittamaan tämän ottelun. Kyse on vain että missä erässä. Liian nopea voitto ei olisi hänelle hyvä, mutta ei myöskään ottelu joka kestää liian kauan. Veikkausvihjeemme on alle 9.5 erää johon on tarjolla 1.72 kerroin (Betsafe). Betsafe tarjoaa myös Furyn voitolle erissä 7-9 kertoimen 3.90 jos haetaan hieman isompaa kerrointa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä