U18 MM-kisat: USA - Suomi to 25.4.2019 klo 16:30

Pikkuleijonat pelaavat torstaina paikasta mitalipeleihin. Mikä parasta, Suomella on alla murskavoitto Sveitsistä. Tänään tulos tai ulos!
Leijonat - maajoukkue veikkaus
U18 MM-kisat: USA - Suomi
huhtikuu 25,2019
16:30

U18 MM-kisat, USA – Suomi , nyt tarvitaan tulos tai lähdetään kisoista ulos!

Suomi, hallitseva U18 maailmanmestari lähti kovin odotuksin Ruotsissa käytäviin alle 18 – vuotiaiden MM-kisoihin. Peli ei ole kuitenkaan kulkenut kuten siellä kuuluisassa Strömsössä ja hetken näytti siltä, että Suomi kokee yhden vuosituhannen suurimmista kiekkonöyryytyksistä tippumalla B-sarjaan. Pikkuleijonat kuitenkin sisuuntuivat ja näyttivät mistä kiukkuinen leijona tekee tarpeensa. Lopputuloksena huikea 12 – 0 voitto Sveitsistä ja pudotuspelipaikka plakkariin. Mutta riittääkö paukut enää pidemmälle? Kertoimien valossa ei, mutta Suomi on ennenkin tehnyt mahdottomalta tuntuvia temppuja, kuten Naisleijonien kymmenen minuutin mittainen maailmanmestaruus sen meille osoitti.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

USA – Järkyttävän suuri ennakkosuosikki

Suomea vastaan luistelee tänään puolivälierien avauskamppailussa kello 16.30 alkaen USA. USA ei hävinnyt omassa alkusarjaan yhtään kamppailua eikä joukkue ollut edes missään vaiheessa pinteessä vastustajiensa kanssa. USA lähteekin täysin oikeutettuna ennakkosuosikkina kamppailuun Suomea vastaan ja samaa kieltä kertovat myös eri vedonlyöntiyhtiöiden arvioit. Esimerkiksi peliyhtiö Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 1.48 – 5.75 – 4.45. Ei mitään mukavaa luettavaa.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Pikkuleijonia vaivaa tehottomuus

Suomen ongelmana on jälleen kerran ollut perisyntimme, tehottomuus. Suomi on voittanut tähän mennessä jokaisessa ottelussaan laukaukset mutta liian vähän laukauksista on päätynyt verkon perukoille asti. Esimerkiksi Valko-Venäjä ottelussa laukaukset olivat 19 – 61, lopputulos 4 – 3. Sveitsi ottelussa ketsuppipullo aukesi ja tehot löytyivät mutta kuivuiko ketsuppi pullonsuuhun parin päivän aikana vai onnistuuko Suomi viimeistelemään tänään paremmin kuin joka kahdeskymmenes laukaus?

Tarjolla Havaijikiekkoa?

Nuorten miesten jääkiekkopelit ovat tyypillisesti maalirikkaita sekä vauhdikkaita kamppailuita. Suomen otteluluissa on tehty tähän mennessä turnauksessa keskimäärin 8.3 maalia per kamppailu. USA:n otteluissa vastaava luku on peräti 10.3. Peliyhtiö Unibet tarjoaakin yli 6.5 maalin kampailulle tänään kertoimen 1.96 ja yli 7.0 maalin kamppailulle kertoimen 2.43. Molemmat kohteet toteutuvat hyvin todennäköisesti sillä nämä kaverit haluavat tehdä maaleja, ei puolustaa.

Maaleja maaleja maaleja

Tänään nähdään maaleja ja vedot kannattaa ilman muuta asettaa maalimäärien kautta. Myös maalintekijä- tai pisteveikkausta kannattaa harkita. Siinä vedossa nimi Jack Hughes on valttia!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä