U20 MM-kisat Finaaliottelu: Kanada - Venäjä, maalilaulut soi?

Saako Kanada revanssin alkusarjan nöyryytyksestä vai laittaako Veli Venäläinen Vaahteralehdelle taas luun kurkkuun? Katso kertoimet otteluun ja lyö vetoa U20 MM-finaalista!
U20 MM-kisat 2020 Finaaliottelu: Kanada - Venäjä
tammikuu 05,2020
20:00

U20 MM-kisat 2020 Finaaliottelu: Kanadan vuoro voittaa?

Tänään ne päättyvät, nuorten jääkiekon maailmanmestaruuskisat vuosimallia 2020. Sunnuntai-illan kuumassa finaalissa toisistaan mittaa ottavat Kanada sekä Venäjä. Ostravar Arenalla pelattavasta finaalista on odotettavissa todellakin kuuma taisto. Joukkueiden alkusarjan kohtaaminen meni peräti 6 – 0 Venäjälle eikä kanadalaiset kapteeninsa johdolla vaivautuneet kunnioittamaan voittajia kansallislaulun aikana. Isänmaalliset venäläiset tietenkin suivaantuivat tästä ja nyt itänaapurimme odottaa mahdollisuutta nöyryyttää vaahteralehtiä uudelleen.

Lunasta 10 € ilmainen liveveto tähän matsiin

Kanada hento ennakkosuosikki

Kanada on kuitenkin jääkiekon luvattu maa ja vaahteralehti lähtee otteluun kertoimien valossa ennakkosuosikkina 2.16 – 4.35 – 2.60. Kanada ei ole hävinnyt tässä turnauksessa kuin yhden ottelun ja se on jo edellä mainittu Venäjä-tappio. Tappiosta sisuuntuneena Kanada on voittanut neljä viimeistä otteluaan ennen finaalia maalierolla 22 – 4. Kanada on siis ennakkosuosikin asemansa ansainnut.

Venäjä hävinnyt jo kaksi mutta se Kanada voitto….

Venäjä on hävinnyt kisarupeaman aikana sekä Tshekille että USA:lle, lisäksi joukkue haki eilen pitkän kaavan kautta jatkopaikkaa, kun se nujersi Ruotsin vasta jatkoajalla. Venäjä on voittanut kaksi edellistä keskinäistä kohtaamista Kanadaa vastaan ja nuorella punakoneella on tänään varmasti henki päällä. Kanadaa vastaan ei ole neljässä edellisessä ottelussa tehty yli 2 maalia enempää per peli ja Venäjän tarvitsee todennäköisesti tehdä vähintään yli 2.5 maalia mikäli se mielii taistella mestaruudesta.

Veikkaus: Maaleja reilusti molempiin päihin

Kanadan otteluissa on nähty tässä turnauksessa keskimäärin peräti 8.3 maalia per peli. Venäjän vastaava luku on 6.16 Vaikka Venäjä nollasi alkusarjassa Venäjän niin eiköhän tässä ottelussa sytytellä punalamppua tiuhaan tahtiin?

Nordicbet tarjoaa seuraavat kertoimet maalinmäärille:

  • Yli 5.5 maalia – 1.74
  • Yli 6.5 maalia – 2.45
  • Yli 7.5 maalia – 3.60

Kaksi kovaa finalistia

Maaliodottoma on korkea ja uskotaan siihen ettei nämä jengit petä luottamusta. Eiköhän tässä ainakin 5.5 maalia taota taululle?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä