U20 MM-kisat jääkiekko: Saksa U20 - Kanada U20 30.12.2019 klo 16:00

U20 MM-kisat jääkiekko turnaus jatkuu tänään. Iltapäivän mielenkiintoisimmassa kamppailussa kohtaavat Saksa sekä Kanada. Lue vihje ja katso vedonlyöntikertoimet.
Saksa U20 - Kanada U20
Joulukuu 30,2019
16:00

U20 MM-kisat:  Saksa U20 vs. Kanada U20 – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

O Canada! U20 MM-kisojen suursuosikki Kanada, mitä menit tekemään ottelussa Venäjää vastaan? Et yhtään maalia ja kapteenin johdolla vielä aiheutitte vielä kohun ottelun jälkeen. Nyt on edessä mahdollisuus kasvojen pesuun Saksan kustannuksella. Miten monta maalia Kanada latoo kiukuspäissään germaanien verkkoon? Vai onko Kanada näiden kisojen floppi ja taas tulee turpaan? Vedonlyöntiyhtiöiden pitkävetokertoimet pitävät Kanadan voittoa päivän selvänä. Esimerkiksi Mr Green tarjoaa otteluun kertoimet 19.00 – 12.00 – 1.07. Nämä lukemat eivät jätä paljon arvailujen varaan siitä kumpaa joukkuetta pidetään ennakkosuosikkina.

Nuorten MM-kisojen B-lohko on tarjonnut tähän mennessä hyviä yllätyksiä ja ristiin pelaamista. Saksa voitti edellisessä kamppailussa Tshekin, joka voitti omassa avauksessaan Venäjän, joka murskasi Kanadan. Eli Saksa on nyt kovin nippu? USA tosin voitti Saksan ja Kanada taas USA:n eli onko Kanada sittenkin vahvin?

BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Yhteenveto Saksa U20 – Kanada U20

Kanada on varmasti materiaaliltaan kisojen paras joukkue mutta ei sen peliesitykset ole toistaiseksi vakuuttaneet. Kanada on pelannut Tshekin kisoissa kuusi erää kiekkoa ja se on onnistunut maalinteossa vain kahdessa erässä, lisäksi joukkue on ollut molemmissa avausotteluissa 1. erän jälkeen vähintään 2 – 0 tappiolla. Kanada on varmasti sisuuntunut nöyryyttävästä Venäjä ottelusta mutta näkyykö se tehoina vai yliyrittämisenä? Mr Green tarjoaa Saksa +4 tasoitusvedolle kertoimen 1.79 ja 3 – suuntaiselle tasoitusvedolle, jossa ottelu alkaa Saksan hyväksi 4 – 0 tilanteesta kertoimen 2.02. Riittäisikö neljän maalin tasoitus tänään Saksalle kuten se riitti ottelussa USA:ta vastaan?

Kanada voittaa mutta niukasti?

Tästä pitäisi Kanadalle irrota voitto mutta joukkue on aloittanut turnauksen vaisusti. Tasoitusvedon +4 pitäisi riittää Saksalle.

Aseta vetosi