U20 MM-kisat jääkiekko: Saksa U20 - USA U20 27.12.2019 klo 20:00

U20 MM-kisat jääkiekko turnaus jatkuu tänään. Saksa haastaa USA:n, onko saksalaisilla mitään mahdollisuuksia? Lue vihje ja katso vedonlyöntikertoimet.
Saksa U20 - USA U20
Joulukuu 28,2019
20:00

U20 MM-kisat:  Saksa U20 vs. USA U20 – Otteluennakko ja vedonlyöntivihje

Jääkiekon nuorten MM-kisat ovat käynnissä. Suomi jahtaa Tshekin kisoissa toissa peräkkäistä kultaa. Nuorten Leijonien kisat alkoivat tappiolla Ruotsille, miten käy huomenna Slovakiaa vastaan?

Yksi kisojen mestarisuosikeista Suomen ohella on USA. Jenkkinuorukaiset aloittivat niin ikään kisaurakkansa Tapaninpäivänä tappiolla, kun Kanada oli USA:aa vahvempi lukemin 6 – 4. Tänään kello 20.00 alkavassa ottelussa jenkit kohtaavat Saksan eikä ottelun ennakkosuosikista ole epäselvyyttä. Vedonlyönti kertoimet ovat murskaavat Saksan kannalta. Esimerkiksi peliyhtiö Fastbet tarjoaa otteluun seuraavat pitkävetokertoimet: 23.25 – 15.25 – 1.05. Huh!

Myös Mr. Green pitää jenkkejä isoina suosikkeina!

Yhteenveto Saksa U20 – USA U20

Saksa ja USA ovat kohdanneet U20 otteluissa aiemmin seitsemän kertaa. Jenkit ovat voittaneet näistä otteluista jokaisen ja aina vähintään kolmen maalin erolla. Edellinen kohtaaminen on aivan kisojen alta ystävyysottelussa ja sen USA voitti 7 – 1. Myös Suomi voitti Saksan ennen kisoja murskaavasti 6 – 1. Vedot otteluun kannattaa siis lähteä asettamaan tasoitusvetojen tai USA:n maalimäärien kautta. Fastbet tarjoaa USA -4,5 tasoitukselle kertoimen 1.97 ja USA:n yli 6.5 maalille otteluun saa kertoimen 2.20 Näitä kohteita voisi napata lapulle perjantai-iltaan!

fastbet vedonlyönti

USA voittaa mutta monellako maalilla?

Tästä pitäisi jenkeille irrota rutiinivoitto. USA tehnyt edellisessä viidessä vähintään neljä maalia vaikka vastassa ollut Kanada kahdesti sekä Ruotsia ja Suomea. Eiköhän USA ainakin 5 maalia lappaa Saksan verkkoon.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä