Kanada - Suomi 26.12.2017 kello 23:00, miten Suomen käy Kanadaa vastaan?

Pikkuleijonille kova vastus heti kärkeen kun vastaan asettuu Kanada. Voittaako altavastaaja Suomi?

U20 MM-kisat Buffalossa saadaan käyntiin mainiolla ottelulla. Kanada saa vastaansa Suomen, jolle on ladattu melkoisia odotuksia ainakin kotimaassa. Eeli Tolvanen ja Miro Heiskanen etunenässä saavat nyt ison näytönpaikan, näillä peleillä nostatetaan sitä hypeä tulevaa ammattilaisuraa varten rapakon takana.

Suomen vastus Kanada on etukäteen se koko turnauksen pahin. On hyvin mahdollista että nämä joukkueet tulevat kohtaamaan myös turnauksen jossain vaiheessa, onko se sitten finaali tai joku muu, sen aika näyttää.

Buffalossa ollaan valmiita kisoihin:

Ei Kanadalla koskaan ole heikko joukkue, sen juniorimylly tuottaa jatkuvalla syötöllä kovia pelaajia maailmalle ja lähinnä NHL:ään. Tässä ottelussa se varmasti puhkuu intoa alusta alkaen ja se on valmistavissa otteluissa heilutellut maaliverkkoa todella tiuhaan tahtiin. No, nyt sekin joutuu jonkinlaiseen puntariin kun vastassa on Suomi, mutta luisteleeko Kanada Suomelta jalat alta vai mitä ottelussa tulee tapahtumaan, se jää nähtäväksi.

Suomen joukkue Kanadaa vastaan

Peli tulee melkoisen oivalliseen aikaan, kello 23:00. YLE näyttää ottelun suoraa ja pelistä riittää eri vedonlyöntisivustoilla mainiosti myös betsattavaa niin pre-match kuin livevedonlyönnillä. Kanada on kertoimien mukaan siis iso ennakkosuosikki, mutta tasoitusvedon avulla kertoimia saa tasaisemmaksi ja tietenkin pelaajalle houkuttelevammaksi.

Pikkuleijonien kokoonpano lienee kutakuinkin tämänmoinen, Robin Salo on ilmeisesti sairaana sivussa ainakin tästä ottelusta. Maalilla pelannee Ukko-Pekka Luukkonen.

 

Kristian Vesalainen-Janne Kuokkanen-Eeli Tolvanen, Miro Heiskanen-Juuso Välimäki

Aleksi Heponiemi- Joni Ikonen-Otto Koivula, Olli Juolevi-Henri Jokiharju

Jere Innala-Aapeli Räsänen-Rasmus Kupari, Urho Vaakanainen- Kasper Kotkansalo

Juha Jääskä-Joona Koppanen-Markus Nurmi

 Ottelun 13. hyökkääjä Eetu Tuulola ja 7. puolustaja Eemeli Räsänen

Tästä vielä parin vuoden takaiseen juhlahumuun mukaan, olisiko uusinnan paikka?

Pikkuleijonien kokoonpano lienee kutakuinkin tämänmoinen, Robin Salo on ilmeisesti sairaana sivussa ainakin tästä ottelusta. Maalilla pelannee Ukko-Pekka Luukkonen.

Aseta vetosi