Suomi - Tanska 28.12.2017 kello 19:00, montako maalia ykköskenttä latoo?

Pikkuleijonilla on nyt näytön paikka kun vastaan asettuu etukäteen heikompi Tanska.

Suomea kuritettiin ensimmäisessä ottelussa niin Kanadan kuin tuomareiden osalta, mutta nyt on uusi peli ja uudet kujeet. Suomen kertoimet ovat jopa hävettävän pienet, eihän Tanskaa vastaan tulos voi olla mikään muu kuin voitto? Ehkä se isoin kysymys onkin millä lukemilla voitto tulee…

Ja sitten ne kuuluisat takit kiinni ja kunnolla. Muistellaan viime vuotta ja kuinka Leijonalauma otti turpaan Jukka Rautakorven johdolla 3-2. Tähän ei ole tänä vuonna varaa, tosin ei siihen ollut viime vuonnakaan. Nyt pelin on vaan rullattava ja voitto otettava rutiinilla, tulevat Slovakia ja USA –pelit ratkaisevat sitten miten Suomi jatkossa pelaa. Etukäteen ajatelleen Tanska on kyllä heikompi vastustaja, mutta jos jostain syystä Suomi tähän matsiin lähtee takinliepeet lepattaen, noutaja tulee ja pian.

Suomi ei oikein Kanadaa vastaan saanut vielä omaa peliään kulkemaan ja varsinkin ylivoimat olivat surkeasta seuraavia. Ehkä tässä ottelussa päästään edelleen treenaamaan sitä ylivoimaa ja nyt olisi itseluottamuksen takia tärkeää että se maalinteko onnistuisi mahdollisimman monelta. Tähän matsiin voikin laittaa maalintekijävetoja useammallekin pelaajalle.

Suomen joukkue Tanskaa vastaan

Matsi tulee tänään todella loistavaan aikaan, alkaen kello 19:00. Matsin näyttää suorana YLE, joten jokainen pääsee halutessaan katsomaan ottelua joko TV:stä tai vaikkapa Areena-sovelluksen kautta. Samalla sitten vaikka livevetoja sisään, heti kun näet millä luistimella ja asenteella Leijonat peliin lähtee.
Toivotaan että peli on Leijonille helppo ja että se mopo lähtee nyt käyntiin oikein kunnolla. Tuleeko näihin Kanada-pelin ketjuihin muutoksia, se jää nähtäväksi. Ukko-Pekka Luukkonen pelannee tässäkin matsissa maalilla.

Kristian Vesalainen-Janne Kuokkanen-Eeli Tolvanen, Miro Heiskanen-Juuso Välimäki
Aleksi Heponiemi- Joni Ikonen-Otto Koivula, Olli Juolevi-Henri Jokiharju
Jere Innala-Aapeli Räsänen-Rasmus Kupari, Urho Vaakanainen- Kasper Kotkansalo
Juha Jääskä-Joona Koppanen-Markus Nurmi

13. hyökkääjä Eetu Tuulola ja 7. puolustaja Eemeli Räsänen

Näin hienosti pelattiin viime kisoissa, eihän historia toista itseään, eihän?

Kristian Vesalainen-Janne Kuokkanen-Eeli Tolvanen, Miro Heiskanen-Juuso Välimäki Aleksi Heponiemi- Joni Ikonen-Otto Koivula, Olli Juolevi-Henri Jokiharju Jere Innala-Aapeli Räsänen-Rasmus Kupari, Urho Vaakanainen- Kasper Kotkansalo Juha Jääskä-Joona Koppanen-Markus Nurmi 13. hyökkääjä Eetu Tuulola ja 7. puolustaja Eemeli Räsänen Näin hienosti pelattiin viime kisoissa, eihän historia toista itseään, eihän?

Aseta vetosi