Tsekki - Suomi U20 Leijonat 2.1.2018. Nyt on voiton paikka!

Tsekki ei ole kisoissa hävinnyt kuin Ruotsille, tuleeko nyt selkään Suomelta?

Nuorten U20 MM-kisoissa löysät on nyt pelattu pois ja on tärkeiden pelien aika. Vastustajaksi ensimmäiseen peliin Suomelle tuli paha Tsekki, jonka kanssa on viime vuosina oteltu ihan tasaisia pelejä. Olisiko vedonlyöjille sen tasapelivedon paikka?

Pikkuleijonat oli ajoittain hätää kärsimässä Jenkkejä vastaan, mutta loppulukemat 5-4 olivat kuitenkin kutakuinkin ansaitut. Se tiesi sitä että Suomi sijoittui USA:n taakse kolmoseksi ja vastaan tuli toisen alkulohkon kakkonen eli Tsekki. Tsekki pelasi alkusarjan varsin mainiosti ottaen kolme voittoa ja häviten vain kerran, senkin Ruotsille, joka voitti lohkon. Vaikka kertoimet pelissä ovat vahvasti Suomen voitolle, tulee Tsekin kanssa olla todella tarkkana.

Tsekki ihannevastustaja? Eihän nyt lähdetä napit ja vetskarit auki matsiin?

Vedonlyöjälle tämä peli tarjoaa taas mainiosti erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia ja livevedossahan tämäkin matsi on useammalla vedonlyöntiyhtiöllä. Matsi alkaa kaiken kukkuraksi vielä erinomaisesti kello 19:00 ja kun YLE heittää matsin vielä livenä ilmoille, niin kaikki tietävät mitä katsoa tiistaina.

Suomen joukkue Tsekkiä vastaan

Suomen valmennusjohto teki vain muutamia pieniä muutoksia USA otteluun ja tuskin mitään isompia on luvassa myöskään tähän matsiin. Ukko-Pekka Luukkonen ei ole maalilla ollut mikään muuri, mutta samaa on sanottava Tsekin virkaveljestä. Se tukisi tämän ottelun maalirikasta meininkiä, meidän kristallipallomme sanoi että 3-3 tuloksesta on hyvä lähteä liikkeelle. Tällä mentiin USA:ta vastaan:

 

Kristian Vesalainen-Janne Kuokkanen-Eeli Tolvanen,

Miro Heiskanen-Juuso Välimäki

 

Aleksi Heponiemi- Joni Ikonen-Otto Koivula

Olli Juolevi-Henri Jokiharju

 

Jere Innala-Juuso Ikonen-Eetu Tuulola

Urho Vaakanainen- Kasper Kotkansalo

 

 Juha Jääskä-Joona Koppanen-Markus Nurmi

 

Rasmus Kupari ja Robin Salo oli merkitty ylimääräisiksi kenttäpelaajiksi. Mitä tähän matsiin kupongille? Uskotko Leijonien suoraan voittoon varsinaisella peliajalla, vai jatketaanko peliä vielä 60 minuutin jälkeen?

Siitä vielä USA-pelistä parhaat ja pahimmat palat:

Rasmus Kupari ja Robin Salo oli merkitty ylimääräisiksi kenttäpelaajiksi. Mitä tähän matsiin kupongille? Uskotko Leijonien suoraan voittoon varsinaisella peliajalla, vai jatketaanko peliä vielä 60 minuutin jälkeen?

Aseta vetosi