UCL karsinnat -tupla: AZ Alkmaar - Plzen sekä Celtic - Ferencvaros 26.8.2020 klo 17.30 Vihje ja kertoimet

Mestareiden liigan karsinnat ovat käynnissä. Tämän kierroksen jälkeen voittajilla on vielä kaksi kierrosta ennen lohkovaihetta. Celtic ja Alkmaar ovat vetotuplan suosikit.
AZ Alkmaar - Plzen sekä Celtic - Ferencvaros
Elokuu 26,2020
17:30 alkaen

UCL karsinnat: AZ Alkmaar – Plzen sekä Celtic – Ferencvaros

 AFAS Stadion, Alkmaar, Hollanti sekä Celtic Park, Glasgow, Skotlanti

Kertoimet (Unibet) 2.00 – 3.35 – 4.00 / 1.33 – 5.15 – 9.50

Mestareiden liigan karsinnoissa pelataan toista kierrosta. Keskiviikko-illalle rakennetaan matseista vetolapulle tupla.

Tämän kierroksen jälkeen pitäisi selvittää vielä kaksi kierrosta ennen kuin pääsee varsinaiseen lohkovaiheeseen. Ottelu on yhdestä voitosta kiinni. Koronavirus typistää ohjelmaa.

AZ Alkmaar oli viime kaudella Hollannin liigan kakkonen samalla pistemäärällä kuin mestari Ajaz. Pienestä oli kiinni Alkmaarin seurahistorian kolmas Hollannin mestaruus.

Alkmaar ei ainakaan vielä ole saanut hankittua uusia pelaajia, mutta toisaalta avainpelaajista ei ole lähtenyt kukaan muu kuin toppari Wuytens. Vaikka Alkmaar jatkaakin aikalailla siitä mihin se viime kaudella jäi, niin kauden alla treenimatseissa se on ollut surkea. Alkmaar on nyt pelannut viisi treenimatsia ja hävinnyt niistä neljä. Viimeksi puolitoista viikkoa sitten se hävisi Monacolle 0-2. Ainoa voitto Alkmaarilla harjoituskaudelta on toista ranskalaista Lilleä vastaan.

Alkmaarin ykköskärki Stengs on missannut jokaisen treenimatsin.

Alkmaarin päävalmentaja Arne Slot on sitä mieltä, että pian homma on kasassa.

”Pelaajat ovat koko ajan tulossa lähemmäs pelikuntoa. Keskiviikkona pitäisi olla meidän paras matsi. Teimme tietoisen päätöksen, että emme pelaa treenikaudella amatöörijoukkueita vastaan, vaan kunnon vastusten kanssa”, Slot sanoi lehdille.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Plzen on aloittanut jo sarjakauden

Tsekkiläinen Viktoria Plzen oli myös maansa liigan kakkonen. Se on jo aloittanut uuden kauden Tsekin liigassa voittamalla perjantaina Opavan 3-1. Ehkä Plzen voisi olla valmiimpi tähän otteluun. Se tasoittaa hollantilaisten kotikenttäetua. Plzenillä meni treenimatsitkin huomattavasti paremmin kuin Alkmaarilla, mutta se kyllä pelasi etupäässä harjoituspelit pikkuseuroja vastaan. Joka tapauksessa Plzenillä on alla kuuden voiton putki, joka alkoi viime kauden viimeisestä Tsekin liigan ottelusta.

Alkmaarin kohdalla on aika paljon kysymysmerkkejä. Kehno treenikausi, topparin puute ja Stengsin pelituntuma ovat joukkueelle ongelmia. Kertoimet ovat kuitenkin Alkmaarille Unibetilla 2.00 – 3.35 – 4.00. Hieman liikaa tämä on kotijoukkueelle, ei Alkmaar nyt vie matsia joka toisella kerralla.

Plzen +0.5 saa kertoimeksi Unibetilla 1.83. Se mukaan illan tuplabetsiin.

Celtic murskasi KR Reykjavikin

Skotlannin suurseura Celtic on suursuosikki ottelussa unkarilaista Ferencvarosia vastaan. Unibetilla kertoimet ovat niinkin selvät kuin 1.35 – 5.00 – 9.00. Edellisellä kierroksella Celtic riepotteli islantilaisen KR Reykjavikin ja Ferencvaros ruotsalainen Djurgårdenin.

Celtic on viimeksi ollut mukana Mestareiden liigan lohkopeleissä vuonna 2018, mutta Ferencvaros jo 25 vuotta sitten.

Celtic on pelannut Skotlannin liigaa jo kolme kierrosta saldolla 2-1-0. Viimeksi se voitti vieraissa Dundee Unitedin 1-0.

Ferencvaros on pelannut Unkarin liigaa yhden matsin, ja se oli vierastasuri 1-1 MTK Budapestin kanssa.

Viime kaudella Ferencvaros oli ylivoimainen Unkarin liigassa. Se vei mestaruuden 13 pisteen erolla. Celtic oli myös kotimaansa liigan selvä ykkönen. Se voitti Skotlannin Valioliigan myös 13 pisteen erolla ennen Rangersia.

Ferencvaros oli viime kaudella oikeastaan hyvä euro-otteluissaan. Se pudotti Mestareiden liigan karsinnoissa Bulgarian Ludogoretsin, mutta sitten seuraavalla kierroksella Dinamo Zagreb oli liian kova. Eurooppa-liigassa Ferencvaros tuli lohkokolmoseksi CSKA Moskovan ja Espanyolin jälkeen.

Under -betsi Celticin matsiin

Celticin kärki Edouard on ilmeisesti pelikunnossa kolhunsa jälkeen. Koronakaranteenissa ollut Bolingo ei ole mukana Mestareiden liigan ryhmässä.

Ferencvarosin joukkueesta keskikentän Zubkov ja laituri Lovrencsics ovat sivussa.

Ottelusta odotetaan runsasmaalista. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi vain noin 1.68. Se on liian vähän. Celtic teki Reykjavikia vastaan kuusi, mutta nyt vastus on aivan toista luokkaa. Ferencvaros tuntuu olevan paremminkin under -joukkue, ja eiköhän se lähde pelaamaan puolustuksen kautta.

Yli 2.5 maalia saa Unibetilta kertoimeksi 2.17, ja se kelpaa lapulle oikein hyvin.

Plzen +0.5 Unibetin kertoimella 1.83 sekä Celticin matsiin yli 2.5 maalia Unibetin kertoimella 2.17. Yhteiskerroin on 3.97.

Mestareiden liigan karsintabetsit Unibetille

Plzen +0.5 kerroin 1.83. Celtic – Ferencvaros yli 2.5 maalia kerroin 2.17. Yhteiskerroin 3.97.

Aseta vetosi