UEFA Nations League: Hollanti - Italia 07.09.2020 Klo 21:45 - Vihje ja Kertoimet

UEFA Nations League eli Kansojen Liiga on täällä taas! Maanantaina iso ottelu kun Hollanti ja Italia ottavat toisistaan mittaa Amstardamissa. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Hollanti - Italia
Syyskuu 07,2020
21:45

Nations League: Hollanti – Italia 07.09.2020 Klo 21:45

Maanantaina 7. syyskuuta pelataan herkullinen UEFA Nations League ottelu kahden suurmaan, Hollannin ja Italian, välillä. Molemmat maajoukkueet kokivat pienen notkahduksen 2010-luvulla mutta nyt suunta on sama ➡  kohti FIFA rankingin kärkeä.

Hollanti oli hyvä Puolaa vastaan

Hollanti on tässä ottelussa hienoinen ennakkosuosikki. Edellisen UEFA Nations League kauden hopeajoukkue kaatoi Kansojen liigan avauksessa, ilman Robert Lewandowskia pelanneen, Puolan lukemin 1-0. Oranje dominoi ottelua voittamalla muun muassa pallonhallinnan 65% – 35% sekä maalintekoyritykset 15-2. Ottelun ainokaisen iski Steven Bergwijnin ja maalin alusti Atalantassa loistavan kauden pelannut Hans Hateboer yhdessä loistavan ottelun pelanneen Frenkie De Jongin kanssa.

Hollanti on uudistunut niin pelillisesti kuin kokoonpanon osalta viime vuosian Ronald Koemanin alaisuudessa. Koeman on kuitenkin nyt FC Barcelona käskyttäjä ja veto vastuu maajoukkueessa on Dwight Lodewegesilla. Puola ottelun perusteella Lodeweges ei ole kuitenkaan lähtenyt tekemää mitään uusia temppuja ja Hollanti pelannee tutulla kokoonpanolla myös Italiaa vastaan:

Cillessen; Hateboer, Veltman, Van Dijk, Ake; F. de Jong, De Roon; Depay, Wijnaldum, Bergwijn, L. de Jong

Italia ei saanut Bosnia ja Hertsegovinan puolustusta rikki

Italia lähti isona ennakkosuosikkina omaan UEFA Nations League avausotteluunsa Bosnia & Hertsegovinaa vastaan mutta vastoin odotuksia joukkue ei saanut napattua kotivoittoa. Tuohon tasapeliin katkesi Italian 11 ottelun mittainen voittoputki. Bosnia ja Hertsegovina pelasi ottelussa kurinalaisesti puolustaen ja nopeita vastaiskuja hakien. Italia on kuitenkin vahva joukkue, joka on osunut 12 pelissä putkeen maalipuiden väliin. Tämä lisäksi Azurri on ei ole hävinnyt yhtään edellisestä 15 retkestään Amsterdamiin, joten vierailla on hyvät saumat pisteille.

Roberto Mancini marssittanee ottelussa kentälle lähes saman kokoonpanon kuin edellisessä ottelussa. Toppari Giergio Chiellini kuitenkin vaihtanee Francesco Acerbin kanssa paikkaa. Chiellinin piti pelata jo edellisessä ottelussa mutta konkari jäi vahingossa penkille.

Donnarumma; Florenzi, Bonucci, Chiellini, Biraghi; Barella, Sensi, Pellegrini; Insigne, Immobile, Zaniolo

Betsit peliin Hollanti – Italia

Molemmat joukkueet ovat vahvassa maalinteko vireessä ja koska tässä pelissä ei parkkeerata bussia niin maali molempiin päihin on hyvin todennäköinen. 3/4 edellistä Holannissa pelattua ottelua on tarjonnut maalin molemmille joukkueille.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Italia on tehnyt 19/27 edellisestä maaliaan ottelun toisella puoliajalla, Hollannin vastaava tilasto on 29/39. Osuisivatko molemmat jengit taas 2. puolikkaalla?

Valioliigasijoitukset 2020/21

Tässä otteluparissa kaksi kohtaamisesta edellisestä neljästä edellisestä on päättynyt 1-1, viimeisin 1-1 tasapeli nähtiin edellisessä kohtaamissa.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Lyö vetoa Hollanti - Italia ottelusta!

Maajoukkuejalkapallo palaa rytinällä isoille pelikentille Lyö vetoa superottelusta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä