UEFA Nations League: Italia - Bosnia ja Hertsegovina 04.09.2020 Klo 21:45 - Vihje ja Kertoimet

UEFA Nations League eli Kansojen Liiga on täällä taas! Italian maajoukkue Azurri kohtaa omassa avausottelussaan Bosnia ja Hertsegovinan. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Italia - Bosnia ja Hertsegovina
Syyskuu 04,2020
21:45

Katso Suomi - Irlanti ilmaiseksi TV:stä - Avaa ilmainen live stream! Ruusuvuori - Ruud Ilmainen Livestream @Unibet!

Nations League: Italia – Bosnia ja Hertsegovina 04.09.2020 Klo 21:45

Italia lähtee vahva ennakkosuosikkina tämän kauden ensimmäiseen UEFA Nations League otteluun. Azurri pelasi todella vakuuttavat EM-karsinnat ja maajoukkueen tilastot ovat Roberto Mancinin alaisuudessa loistavat. Italia lähtee tähän otteluun 14 ottelun tappiottomassa ja jo 11 ottelun voittoputkessa.

Saapasmaassa pelatuissa otteluissa Italia ei ole hävinnyt edelliseen 17 kamppailuun, joka tarkoittaa sitä, että italiaiset ovat hävinneet kotimaassaan viimeksi syyskuussa 2016, tuo tappio tuli ystävyysottelussa Ranskalle lukemin 1-3. Vahvan kotijoukkueen maineen puolesta puhuu vielä se fakta että kuudessa edellisessä kotipelissään Italia on tehnyt hurjat 22 maalia kun omaan päähän on soinut vain kahdesti… Toisen näistä maaleista teki juuri Bosnia ja Hertsegovina EM-karsinnoissa kesäkuussa 2019.

Valioliigasijoitukset 2020/21

Bosnia ja Hertsegovina vailla mahdollisuuksia?

Bosnia ja Hertsegovinan EM-karsinnat päättyivät pettymykseen ja kisoista ulos jäämiseen. Yksi iso syypää tähän oli Suomi ja Huuhkajien loistavat EM-karsinnat. Bosnia ja Hertsegovina on FIFA rankingissa sijalla 49. eli Suomea korkeammalla. Lempinimellä Zmajevi tunnetun joukkueen kokoonpanosta löytyy paljon huippupelaajia kuten Miralem Pjanic, Edin Dzeko ja Sead Kolasinac mutta kokoonpano ei ole sittenkään tarpeeksi vahva isojen maiden haastamiseen.

Edellisissä EM-karsinnoissa Bosnia hävisi Italialle kaksi ottelu yhteismaalein 5-1 ja muun muassa Suomi ja Kreikka voittivat kotipeleissään balkanilaiset. Emme usko Bosnia ja Hertsegovinan yltävän Italiaa vastaan kummoisinkaan urotekoihin, joukkueen harmiksi italialaiset hyvin tunteva Miralem Pjanic on vielä ottelussa sivussa koronavirustartunnan vuoksi. Kertoimet Italian voitoille ovat kuitenkin varsin pienet, joten voita leivän päälle kannattaa hakea esimerkiksi tasoitusvetojen kautta.

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Lyö vetoa Italian voitosta!

Maajoukkuejalkapallo palaa rytinällä isoille pelikentille Lyö vetoa Italian (murska) voitosta!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä