UEFA Super Cup: Bayern München - Sevilla 24.09.2020, Gnabry tekee maalin!

Meneekö Bayern München ottelussa menojaa vai laittaako Eurooppa-liigan kuniningas Sevilla kunnolla kampoihin? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
UEFA Super Cup: Bayern München - Sevilla
Syyskuu 24,2020
22:00

UEFA Super Cup 2020

Perinteinen UEFA Super Cup finaali vuonna 2020 pelataan torstaina 24. syyskuuta Klo 22:00 alkaen. Finaalissa kohtaavat tuttuun tapaan viime kauden Mestarien liigan voittaja Bayern München sekä Eurooppa-liigan voittaja Sevilla. Finaali pelataan neutraalilla kentällä Budapestissa Puskas Arenalla ja ottelun tuomitsee brittituomari Anthony Taylor.

FC Bayern München tajuttomassa iskussa

Saksalainen FC Bayern München on tämän ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Baijereilaiset kävelivät kaudella 2019/20 kaikkien yli niin Bundesliigassa kuin Mestarien liiga kentillä. München on viimeistellyt viiteen viimeiseen otteluun (4 UCL-ottelua, 1 Bundesliigaottelu) 24 maalia ja päästänyt vain kolme. Reilu kuukausi sitten Bayern München voitti La Ligassa Sevillaa pari pykälää paremmin sijoittuneen FC Barcelonan peräti 8-2 ja tämän kauden ensimmäisessä ottelussa kotimaan kentillä hallitseva mestari moukaroi Schalken 8-0.

Sevilla ei ole hävinnyt aikoihin

Sevilla sijoittui viime kaudella La Ligassa sijalle. Sarjakauden jälkeen joukkue pelasi Eurooppa-liigan pudotuspeleissä neljä ottelua voittaen kaikki ja kaataen finaalissa Interin 3-2. Sevilla ei ole vielä ehtinyt aloittaa omaa La Liga kauttaan ja joukkue on pelannut syyskuussa vain kaksi harjoitusottelua Athletic Bilbaota sekä Levantea vastaan. Sevilla voitti molemmat ottelut maalinerolla. Isossa kuvassa Sevilla on voittanut 7 viimeistä otteluaan  ja joukkue jo 23 ottelun tappiottomien otteluiden putkessa!

 

Veikkaus Bayern München – Sevilla

Tästä ottelusta on todella vaikea odottaa mitään muuta lopputulosta kuin Bayern Münchenin voittoa. Sevilla päästi kuitenkin La Ligassa viime kaudella vain 34 maalia mikä oli madridilaisseurojen jälkeen paras suoritus. Eurooppa-liigan pudotuspeleissä Sevilla nollasi sekä Wolvesin että AS Roman.

Näemme että Sevillalla on mahdollisuudet pitää lukemat maltillisina emmekä usko 8-0 ilotteluun. Lähdetään kuitenkin siitä, että ero Bayern nappaa yhden pokaalin lisää ja lopulta suht selkeällä erolla! Maalintekijävetoon ehdottomasti Serge Gnabry, nuori saksalainen viimeisteli hattutempun Bundesliiga avauksessa ja viimeiseen neljään peliin mies on nakuttanut 6 maalia!

Valioliigasijoitukset 2020/21

Bayern München ottaa jälleen yhden pokaalin?

Bayern München voittaa ja Serge Gnbary osuu jälleen? Lyö vetoa UEFA Super Cup finaalista!

Aseta vetosi