UFC 240: Höyhensarjan titteliottelu Holloway – Edgar 08:00 su 28.7.2019

NHL-seura Edmonton Oilersin kotiareenalla Rodgers Arenalla käydään sunnuntai aamuna kuuma UFC 240 ilta jossa kohtaavat Max Holloway sekä Frank Edgar.
Holloway - Edgar
Heinäkuu 28,2019
08:00

UFC240 – Vedonlyöntivihje ja otteluennakko, Max Holloway vs. Frankie Edgar

Kanadassa, Albertan osavaltiossa Edmontonin suurkaupungissa rytisee Suomen aikaan sunnuntaina 28.7.2019 Klo 08.00 alkaen kun UFC 240 tapahtuman pääkortinottelussa ottavat toisistaan mittaa Max Holloway vs. Frankie Edgar.

Ottelussa on panoksena höyhensarjan mestaruusvyö jota pitää tällä hetkellä lanteillaan Max Holloway. Hallitseva mestari astelee Octagoniin ennakkosuosikkina mutta entinen kevyensarjan mestari Frankie Edgar tekee kamppailusta varmasti tiukan ja mielenkiintoisen. Vedonlyöntiyhtiö Unibet antaa otteluun kertoimet Holloway 1.25 – Edgar 4.10. Kumman sinä uskot voittavan?

Max Holloway UFC-ura sekä tilastot

Hallitseva kevyensarjan mestari Max Holloway lähtee UFC240 tapahtumaan allaan 24 ottelua, joista mies on voittanut 20 ja hävinnyt 4. Voitoista puolet, eli 10 kappaletta on tullut tyrmäyksellä. Edellisestä 14 ottelusta mies on voittanut 13:sta. Hollowayn kolmentoista ottelun mittainen voittoputki katkesi edellisessä ottelussa huhtikuussa, kun hän otteli kevyensarjan mestaruudesta Dustin Poirieria vastaan. Holloway hävisi ottelun tuomariäänin ottelussa, joka palkittiin fight of the night palkinnolla.

Holloway tykkää otella paljon pystyssä. Holloway tykittää tilastojen mukaan pystyssä keskimäärin 6.9 iskua per minuutti 46%:n iskutarkkuudella. Hän myös estää mattoon viennit 83% tehokkuudella. Holloway kestää kaiken lisäksi hyvin iskuja ja kun kaikki nämä faktat lasketaan yhteen niin ei ole ihme, että miehen uskotaan pärjäävän pystyottelussa lähes kenelle tahansa.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Frankie Edgar UFC-ura sekä tilastot

Frankie Edgarin UFC-tilastot ennen UFC240 pääkortin ottelua ovat 23-6-1. Voitoista peräti 52 pinnaa on tullut tuomaripäätöksillä. Edgar on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan kahdeksan. Mies oli voitokas myös edellisessä kamppailussaan Cub Swansonia vastaan. Tästä on kuitenkin aikaa jo reilusti yli vuosi (huhtikuu 2018). Mikä on siis Edgarin nykyinen ottelukunto? Se selviää sunnuntaina ottelussa, jota voit seurata esimerkiksi UFC:n viralliselta kanavalta.

Edgar on tykkää otella matossa ja hän on toimittanut pystyssä iskuja keskimäärin vain noin 3.59 kappaletta minuutissa eikä osuma tarkkuus ole kuin 40%. Mattoon vientejä miehellä sen sijaan on keskimäärin 2.47 ja ne onnistuvat 34% todennäköisyydellä. Edgar on otellut 14 vuotisen uransa aikana keskimäärin kaksi kertaa vuodessa ja nyt ollut tauko on miehen uran pisin. Miten 38 – vuotias vammojen kanssa taistellut veteraani pärjää nuorelle mestarille?

Nähdäänkö Kanadassa näin upeita suorituksia?

Holloway suuri ennakkosuosikki

Me uskomme, että nuorempi, pidempi ja pystyssä kovempi Holloway voittaa ottelun. Kerroin pelkälle Hollowayn voitolle on pieni mutta voitto tyrmäyksellä, teknisellä tyrmäyksellä tai diskauksella tuo kertoimen 1.72 joka on pelattava. Ottelu tuskin myöskään etenee viidenteen erään jolloin ottelun päättymisen veikkaaminen eriin 3 – 4 on houkutteleva kohde kertoimella 3.75

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä