UFC 244: Shane Burgos vs. Makwan Mr. Finland Amirkhani 03.11.2019

Kesäkuussa paluun UFC-areenoille tehnyt Makwan Amirkhani sai mitä halusi, maailman luokan vastustajan sekä ison näyttämön!

UFC244 – Vedonlyöntivihje ja otteluennakko, Shane Burgos vs. Makwan Amirkhani

Suomalaisen vapaaottelun suurin nimi, UFC-tähti, Makwan Amirkhani on marraskuun alussa uransa toistaiseksi suurimman haasteen edessä. ”Mr. Finland” kohtaa 3.11.2019 New Yorkin Cityn Madison Square Gardenissa, UFC 244 otteluillassa, ocatagonin sisällä ensimmäisen kerran maailman TOP 15 sisään rankatun ottelijan.

Makwan Amirkhani murjoi kesäkuun alussa Chris Fishgoldin, ja suomalaisottelija toivoi välittömästi tämän jälkeen seuraavaksi vastustajakseen kovatasoisempaa ottelijaa. Maku sai mitä halusi ja New Yorkissa häntä vastaan astelee yhdysvaltalainen Shane Burgos, joka on rankattu höyhensarjan maailman rankingissa sijalle #14. Makwan Amirkhani on kohtaamassa vastustajansa tutun itsevarmasti ja timanttisessa kunnossa oleva suomalaisottelija ei näe, että ottelu voisi loppua millään muulla tavoin kuin hänen voittoonsa. Vedonlyöntiyhtiöt, kuten Amirkhanin kumppani Betsafe, näyttävät kuitenkin kertoimien valossa uskovan Burgosiin lukemin 1.61 – 2.37.

Burogs vs. Amirkhani UFC ottelunseuranta ja live stream

Tätä ottelua ei kannata missään nimessä missata! Onnekkaimmat voivat jopa päästä paikan päälle legendaariseen Madison Square Gardeniin seuraamaan ottelua Betsafen kelkassa.

Nappaa kiinni alta Betsafen ilmaisvedoista ja lue ohjeet miten pääset aistimaan UFC tunnelmaan tapahtumien keskipisteessä!

Burgos – Amirkhani ottelu, kuten koko UFC 244 ilta, näkyy isosti myös Viasatin kanavilla sekä Viaplay suoratoistopalvelussa. Viaplayn live stream on luonnolliseti myös suomeksi selostettu joten tunnelma on lähetyksessä varmasti katossa!

 

Shane-Burgos--Makwan-Amirkhani-MMA244

Ottelijoiden tiedot pähkinän kuoressa

Amirkhani UFC 244 ennakkoasetelmat

Shane Burgosin (12-1 MMA, 5-1 UFC) ja Makwan Amirkhanin (15-3 MMA, 5-1 UFC) ottelu 2. päivä marraskuuta on yksi UFC:n höyhensarjan mielenkiintoisimmista otteluista koko loppuvuonna. Molemmat ottelijat ovat menossa urallaan kovaa vauhtia ylöspäin, heiltä kummaltakin odotetaan hienoja sekä viihdyttäviä otteluita ja nousua kohti sarjan kärkipaikkoja. Burgos lähtee kamppailuun kahden ottelun voittoputkessa ja allaan tuomariäänin napattu päänahka #16 rankatulta Cub Swansonilta. Burgos on kotoisin New Yorkista, joten hän edustaa ottelussa niin sanotusti oman kylän poikia.

Makwan Amirkhani viihdytti UFC-kansaa ja suomalaisfaneja muutama vuosi sitten hienoilla otteillaan. Sittemmin mies vetäytyi noin vuodeksi pois isoilta areenoilta, kunnes teki paluun kesäkuussa. Paluuottelu oli täydellinen, vastustaja Chris Fishgold hävisi luovutuksella ja Maku palkittiin performance of night suorituksella. Nyt kylmäpäisellä ”Mr. Finlandilla” on edessään ensimmäinen ottelu Yhdysvalloissa. Nappaako Makwan jälleen voiton ja millä tavalla? Luovutuksella vai peräti tyrmäyksellä?

Unibetin UFC -ottelun voittajakertoimet

Makwanin lopullinen läpimurto?

Makwan Amirkhani on luvannut että hänet muistetaan tämän ottelun jälkeen yhtenä UFC:n höyhensarjan suurimapana tähtenä. Isoja sanoja mutta koska ulosanti on täydellisen vakuuttavaa niin lausontoja on helppo uskoa. Tällä hetkellä otteluun ei ole tarjolla kuin voittaja kertoimet jotka ovat vähän Burgosin puolella mutta Amirkhanin voitolle tarjottava kerroin 2.37 on oikein sopiva kohde lisäjännityksen keräämiseen ottelun aikana!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä