UFC 244: BMF titteliottelu Diaz vs. Masvidal 02.11.2019

Kuka on UFC-bisneksen kovin äijä? Diaz vs. Masvidal, kumpi pokkaa New York Cityssä baddest motherfucker tittelin?

UFC244 – Vedonlyöntivihje ja otteluennakko, Nate Diaz vs. Jorge Masvidal

Marraskuun alussa otellaan iso UFC-ottelu, kun sarjan kevyen sarjan suurimpiin tähtiin lukeutuva Nate Diaz kohtaa octagonissa oman painoluokkansa kolmoseksi rankatun Jorge Masvidalin.

UFC 244 tapahtuma näkee päivänvalon 2.11 New York Cityssä ja Diaz vs. Masvidal pääkortinottelussa on jaossa niin sanottu ”BMF-titteli”. Kumpi herroista nostelee vyötä ilmaan illan pääteeksi? Peliyhtiö CasinoWinner pitää Masvidalia pienoisena ennakkosuosikkina mutta kuten tiedämme niin UFC-kehä, jos joku on paikka täynnä yllätyksiä.

Diaz vs. Masvidal – BMF-titteli

Mikä ihme sitten on illan ottelussa jaossa oleva BMF-titteli? Vyö ei ole mikään virallinen mestaruustitteli vaan oletettavasti tämä BMF-vyö on jaossa vain yhden kerran. Idea palkinnosta sai alkunsa, kun Nate Diaz julisti UFC 241 tapahtumassa, voitettuaan Anthony Pettisin, olevansa ”koko UFC bisneksen baddest motherfucker (BMF)” jonka jälkeen hän esitti avoimen haasteen vastustajalleen Jorge Masvidalille. Lehtitietojen mukaan vyön valmistaminen on maksanut noin 50 000 dollaria ja sen tulee tuomaan kehään itse Dwayne ”The Rock” Johnsson. Baddest Motherfucker titteliottelu on herännyt paljon mielipiteitä puolesta sekä vastaan. Toiset pitävät ideaa hyvänä markkinointikikkana mutta monet ammattilaiset ovat olleet sitä mieltä, että Dana White vie UFC:n kohti WWE-showpainia, jos hän alkaa teettää mielivaltaisesti uusia titteli eri UFC-tapahtumiin.

 

Nordicbetin UFC -ottelun voittajakertoimet

Nate Diazilla allaan vakuuttava voitto

Nate Diaz lähtee UFC 244 iltaan allaan vakuuttava voitto Anthony Pettisistä tämän vuoden elokuulta. Ennen kyseistä ottelua Diaz oli pitkään poissa kehistä, sillä miehen edelliset kaksi ottelua ovat vuodelta 2016 jolloin Diaz otteli kahdesti Conor McGregorin kanssa – tuloksena voitto sekä tappio ja kaksi figh of night kunniamainintaa. Diazin nykyinen ottelutuntuma ja kunto ovat pienimutoisia arvoituksia mutta urallaan jo 31 ottelua nähnyt konkari on varmasti valmis voittamaan Masvidalin.

Jorge Masvidal vs. Ben Askren

Jorge Masdival tuli ihan viimeistään viime heinäkuussa tutuksi suurelle yleisölle, kun mies tyrmäsi UFC 239 illassa vastustajansa Ben Askrenin vain viidessä sekunnissa huimalla flying knee liikkeellä. Masvidal sai suorituksesta perfomance of the night palkinnon, kuten hän sai myös maaliskuussa tyrmättyään painavilla lyönneillä Darren Tillin Lontoon UFC Fight Nightissa. Ei kahta tyrmäystä ilman kolmatta?

 UFC-historian nopein tyrmäys by Masvidal:

Matsi josta puhutaan vielä pitkään?

UFC-fanit ympäri maailman odottavat tästä ottelusta vähintään tämän, vuoden parasta ottelua. Nate Diaz on yksi lajin isoista nimistä joka herättää myös vähemmän aktiivisia kamppailu-urheilun ystäviä Tv-vastaanottimien ääreen. Me uskomme, että ottelusta tulee täysi viiden erän rähinä jonka Diaz lopulta harjaa nimiinsä. Masvidalin kymmenestä edellisestä ottelusta viisi ovat kestäneet täyden ajan ja Jorge on hävinnyt näistä neljä. Diazin voitto kertoimella 2.65 on meidän valintamme. Mutta kuten Masvidal edellisessä ottelussa osoitti, kaikki voi olla ohi myös todella nopeasti....

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä