UFC 245 14.12.2019 Tripla – pääotteluna Usman – Covington!

Upea UFC 245 iltama huipentuu Usman - Covington otteluun, mutta illassa on tarjolla paljon muutakin. Jouluherkkua etukäteen UFC:n muodossa, nyt on hyvä tilaisuus tienata kinkkurahat. Kenelle betsit laitetaan?
UFC 245
Joulukuu 14,2019
01_00

UFC:n ystäville on luvassa melkoista jouluherkkua lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun Las Vegasissa otellaan odotettu UFC 245 tapahtuma. Reilu 10 ottelua on listalla, mutta kolme titteliottelua nousee selvästi yli muiden. Mikä on veikkaus, vaihtavatko vyöt omistajaa vai mennäänkö samoilla?

UFC 245

Kamaru Usman – Colby Covington kertoimet 1.55 – 2.50 – iske betsi!

UFC 245 tapahtuman viimeinen, eli pääottelu. Kamaru Usman (15-1) on hallitseva mestari, mutta täsmälleen samoilla tilastoilla liikkeellä oleva Colby Covington (15-1) voi tässä tehdä temput ja napata mestaruusvyön itselleen. Viaplay näyttää tämän ottelun yön aikana suorana lähetyksenä, joten jos jotain puuhaat yöllä, tämä matsi seurantaan ja kertoimet kehiin – tätä ei voi taas missata!

Las Vegas on valmis, oletko sinä?

Unibetin UFC -ottelun voittajakertoimet

Max Holloway – Alex Volkanovski 1.60 – 2.35 iske betsi!

Ennen pääottelua oteltava Max Holloway (21-4) – Alex Volkanovski (20-1) tulee sekin olemaan etukäteen varsin tasaväkistä otatusta. Viekö aussipoika Volkanovski mestaruusvyön ”toispual” rapakkoa vai heitteleekö Holloway Alexin tajunnan rajamaille? Mielenkiintoinen vääntö, johon löytyy myös useampia vedonlyöntikohteita voittajavedon lisäksi. Betsit kehiin ja jännittämään yhtä UFC 245  -tapahtuman odotetuinta ottelua. Höyhensarjasta pöllähtää!

Amanda Nunez – Germaine de Randamie 1.30 – 3.55 iske betsi!

Hollantilainen Germaine de Randamie (9-3) haastaa hallitsevan mestari Amanda Nunezin (18-4). Kertoimien puolesta voittajasta ei ole epäselvyyttä, mutta koska UFC niin kyllähän tässäkin on taas kaikki mahdollisuudet vaikka mihin. Ei tämä nyt taida ihan vastata Suomen naisvetoisia hallitusneuvotteluita, mutta kyllähän tässäkin kunnon mäiskintää on varmasti tarjolla. Betsit ykköselle, mutta pidetään de Randamie mielessä.

Ei kai ihan näillä asusteilla?

UFC 245 - odotettu MMA iltama!

Las Vegasista tärähtää maanjäristyksen tapaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kun UFC 245 otellaan... katso kertoimet ja betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä