UFC 246 – Conor McGregor palaa kehään - tuleeko voitto?

Conor McGregor on valmis. Onko vastustajat valmiina? Entä yleisö? Vedonlyöjät? Tammikuun 18. päivä tärähtää Las Vegasissa kun UFC 246 tapahtuman pääotteluna Conor McGregor - Donald Cerrone! Katso kertoimet huippumatsiin, tätä ei vaan voi missata!
UFC 246 - Conor McGregorin paluu kehiin!
tammikuu 18,2020
23:30

UFC 246 – Conor McGregor palaa kehään 19.1.2020 klo 7.30 – Tripla!

Vuosi 2020 ja tammikuu tärähtää oikein mukavalla tavalla käyntiin kun 19.1.2020 otellaan UFC 246 -tapahtuma. Las Vegasin T-Mobile Areenalla Conor ”Notorius” McGregor palaa virallisesti UFC kehään joten mediamylläkkä on valmis. Tämän tapahtuman betsikohteita on myös riittämiin, joten ei muuta kuin kertoimet kehiin ja veikkaus voittajista lapulle! Tässä tripla-vinkki mielenkiintoisista UFC 246 -otteluista!

Super-tehostetut kertoimet MCgregor (7.00 ) – Cerrone (21.0)  matsiin !!

unibet conor mcgregor donald cerrone ilmaisveto

UFC 236 tapahtuman pääotteluna on luonnollisesti kahden kovan, ehkä jo hieman ehtoopuolen ottelijan kamppailu. Yleisö tulee tästä matsista tykkäämään ja vaikka kertoimet ovatkin Conor McGregorille (21-4-0), voi Donald Cerrone (36-13-0) tehdä tästä irlantilaiselle kovan ottelun. Conor on kuitenkin kunnossa, joten tämä juttu voi päättyä nopeastikin. Käy katsomassa kaikki vedonlyöntikohteet ja tee oma veikkaus kamppailusta!

Unibetin UFC -ottelun voittajakertoimet

UFC 236 Conor McGregor Donald Cerrone Notorius Cowboy

Anthony Pettis – Diego Ferreira

Unibetin UFC -ottelun voittajakertoimet


Anthony Petti (22-9-0) on altavastaajana Diego Ferreiraa (16-2-0) vastaan tämän tapahtuman toiseksi viimeisessä ottelussa.  Pettis on tämän sarjan entinen mestari ja mies tekee nyt paluun näihin ympyröihin. Edellisen kerran Pettis otteli kevyensarjan matsissa UFC 229 tapahtumassa yli vuosi sitten. Meneekö Ferreiran viiden ottelun voittoputki rikki? Kaksi näistä matseista on käyty 2019 ja molemmat päättyivät tuomariston päätökseen. Katso kertoimet otteluun!

Kumman hymy hyytyy?

 

Holly Holm – Raquel Pennington

Nordicbetin UFC -ottelun voittajakertoimet


Nyt se vihdoin tapahtuu. Monet UFC:n ystävät muistavat Holly Holmin ja Raquel Penningtonin taiston vuodelta 2015, jolloin Holm löi debyytissään Penningronin. Holm on hallinnut aikanaan tätä luokkaa mestaruusvyön avulla, löihän hän Ronda Rouseyn vuoden 2015 lopussa. Holly Holm (12-5) saa nyt vihdoinkin vastaansa Raquel Penningtonin (10-7), jota vastaan on pitänyt otella jo aikaisemminkin. Käy katsomassa kertoimet huippunaisten väliseen taistoon ja lyö vetoa!

Huima kattaus - UFC 246 huipentuu McGregor - Cerrone -otteluun!

Tätä on odotettu. Vuosi 2020 alkaa huimalla McGregor - Cerrone ottelulla ja vanha mestari on suosikki tässä kisassa. Katso kaikki kertoimet tähän matsiin ja betsaa vaikka millä tavalla matsi päättyy! Onko McGregor kunnossa? Betsaa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä