Jones - Reyes UFC 247 pääotteluna!

UFC 247 otellaan ensi viikonloppuna. Tarjolla on jälleen kymmenkunta toinen toistaan huikeampia taistoja ja nähdäänpä illassa kaksi pääottelua kun Jon Jones ja Dominick Reyes ottelevat octagonissa illan viimeisen. Ja tätä ennen herkkupalana Valentina Shevchenko - Katlyn Chookagian -taisto! Lyö vetoa otteluista!
UFC 247 - kaksi huippumatsia luvassa!
Helmikuu 09,2020
05:00

Jon Jones vs. Dominick Reyes 

Jon Jonesin ja Dominick Reyesin välisessä ottelussa Jones ei ole ihan näin iso ennakkosuosikki, kertoimet Nordicbetillä ovat 1.22 – 4.50. Ottelun povataan päättyvän ennen täyttä aikaa, sillä tuomaripäätöksen kerroin on 2.80, Ei -vaihtoehto on puolestaan saanut kertoimeksi 1.38.  Jonesin voitto vasta tuomariäänillä toisi rahat takaisin kertoimella 3.00, Reyesin voitto tuomariäänin toisi voittoa ihan kivasti – kerroin peräti 13.00. Koska kyseessä on UFC, yksikin lyönti oikeaan paikkaan voi muuttaa ottelun kulkua suuntaan jos toiseen. Entä päättyykö matsi jo ennen kuin minuutti on kulunut? Sille kerroin 14.00 voisi olla ihan kova kokeilu tähän matsiin.

Unibetin UFC -ottelun voittajakertoimet

Siinä sitä oltiin minuutti hiljaa ja tuijoteltiin toista miestä silmiin. Söpöä!

Valentina Shevchenko vs. Katlyn Chookagian

Tämän taistelun ehdoton ennakkosuosikki on Schevtchenko, kerroin voitosta on Nordicbetillä 1.08 kun haastaja Chookagianilla se on melkein 9.00 (8.70). Ehkä ennemmin kyse ei olekaan siitä kumpi voittaa, vaan miten voitto tulee? Meneekö matsi tuomariäänille? 1.51 kerroin sille. Ei – kertoimet ovat 2.39. Päättyykö matsi harvinaiseen tasapeliin? Kerroin 66.00 kertoo miten harvinaisesta tapahtumasta kyse! Entä loppuuko ottelu ensimmäisen 59 sekunnin aikana? Kerroin tälle on 25.00 – käy lyömässä vetoa!

Nordicbetin UFC -ottelun voittajakertoimet

 

Mainio kattaus UFC 247 tapahtumassa, tuplasokeria pohjalla!

Taas on UFC tapahtuman aika ja sehän tietää sitä että paljon on betsiavaihtoehtoja tarjolla. Käy katsomassa kertoimet parhaisiin kohteisiin ja lyö vetoa huimista otteluista! Fight!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä