UFC 251: Makwan Amirkhani – Danny Henry su 12.7.2020 klo 03:00

Makwan Amirkhani nousee vihdoin pitkän odottelun jälkeen UFC octagoniin. UFC vedonlyöntikertoimet povaavat Makwanille voittoa, mutta onhan siellä ihan kova vastus vastassa. Heinäkuun toisena viikonloppuna oteltava höyhensarjan matsi on varmasti monen urheilujännärin listalla.
UFC 251: Makwan Amirkhani – Danny Henry
Heinäkuu 12,2020
03:00

UFC Fight Island, Yas Island, Abu Dhabi
Pitkävetokertoimet (Betsafe) 1.60 – 2.40
TV:  Viaplay Livestream

Makwan Amirkhani – Danny Henry ennakko

UFC 251 iltamaa värittää peräti kolmen titteliottelua, mutta suomalaisittain mielenkiintoisin matsi on luonnollisesti Makwan Amirkhanin ja Danny Henryn kohtaaminen. UFC taistelusaarella oteltava ottelu on ”Makulle” kahdeksaan kuukauteen ensimmäinen ottelu ja into taistelemaan on kova. Ja Maku on valmis. Taistelusaari on toki komea termi, mutta jos samalle saarelle mahtuu mm. Abu Dhabin F1-rata, niin ihan mikään octagonin kokoinen autiosaari ei tässä ole kyseessä. No, pääasia että otellaan.

Makwanilla on allaan ottelu Shane Burgosia vastaan. Tuossa matsissa melkein kaikki meni pieleen valmistautumisesta lähtien, joten nyt on näytön paikka. Keskeytysvoitto kolmannen erän lopussa ei saa toistua, ei ainakaan niin että Amirkhani ottelun häviää.

Skotti Danny Henryllä ei viimeisin ottelu mennyt sekään ihan parhaiden tähtien alla. Edellisessä ottelussa tuli tappio Dan Igelle reilussa minuutissa hirveän pommituksen jälkeen.

Makwan Amirkhani Danny Henry UFC 251 12.7.2020 kertoimet

Makwan Amirkhani

Makwanin 15-4 tilastot kertovat paljon. Tarkemmin näitä voittotilastoja voi avata 1/10/4 setillä (TKO/SUB/D). Ikää Makwanilla on 31 vuotta, samoin kuin vastustaja Henryllä. Ulottuvuudessa Makwan häviää hieman (182,9 – 185,4) vastustajalleen, mutta käytännössä tuolla ei liene merkitystä.

Amirkhani on hävinnyt otteluita vain painoluokkansa kärkinimille ja tämänkertainen vastustaja ei niihin kuulu. Ei lähellekään. Fyysisesti huimassa kunnossa oleva ”Maku” on myös henkisesti montaa vastustajaa niskan päällä jo otteluun lähdettäessä, joten kaikki lupaa hyvää tätä ottelua ajatellen.

Maku on kunnossa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

???? @thisistyffish

Henkilön Makwan Amirkhani (@makwanufc) jakama julkaisu

Danny Henry

Henryn tilastot puolestaan ovat 12-3 ja voitoissa 5/5/2 (TKO/SUB/D). Iän puolesta saman ikäinen Makwanin kanssa, pituutta on kolmisen senttiä enemmän ja kiloja yksi enemmän viimeisimmän punnituksen myötä.  Vaikka tilastojen myötä vastaan on tulossa hieman ulottuvampi ottelija joka tykkää myös otella pysyssä vaikka onkin hyvä matossa, ovat kertoimet silti Amirkhanin puolella.

Henry on debytoinut UFC:ssä 2017 ja tuolloin painoluokkana oli kevytsarjja. Hieno voitto heti ensimmäisessä ottelussa ja siitä se ura sitten lähti. Isoimpana valttina Henryllä katsotaan olevan kova taito lopettaa ottelut, samoin mattopainissa mies on elementissään. Henkisesti vahva ja kovakuntoinen.

Liity Veikkaussivut.com Telegram kanavalle!

Oletko jo Veikkaussivut.com Telegram -kanavan tilaaja? Tilaa kanava kännykkääsi tai desktop appiin ja pysyt kärryillä kuumimmista vihjeistä ja pian alkavista, vain jäsenille tarkoitetuista kilpailuista. Telegram kanavan löydät tästä: Veikkaussivut.com Telegram.

Makwan voittoon ja kohti seuraavaa haastetta

Kyllähän Makun leiristä kuuluneet kuntouutiset ja ottelun kertoimet povaavat tästä Amirkhanille voittoa. Millä tavalla se mahtaa tulla? Onko Amirkhani opetellut läksynsä?

Aseta vetosi