UFC 257: Conor McGregor – Dustin Poirier 24.1.2021 klo 06:00

UFC 257 tapahtuman ehdottomana kirsikkana kakussa on Conor McGregor - Dustin Poirier vol. 2 taisto. Miten matsissa käy? Lyö vetoa!
UFC
tammikuu 24,2021
06:00

UFC 257: Conor McGregor – Dustin Poirier 24.1.2021 klo 06:00

Vuoden 2021 alun huippuottelu Conor McGregor  – Dustin Poirier käydään Abu Dhabissa 24.1.2021 aamuyöllä. Nämä kaksi sankaria ottavat mittaa toisistaan nyt toista kertaa, edellisestä taistosta on toki kulunut jo useampi vuosi. Onko Poirier tällä kertaa vahvempi vai viekö McGregor tämänkin taiston?

  • Aika: Sunnuntai 24.1.2021 klo 6:00
  • Paikka: UFC Fight Island, Abu Dhabi
  • Livestream: Viaplay PPV, 49,95€

UFC:n raikulipoika Conor “The Notorious” McGregor on peruuttanut jälleen omat lopettamisilmoituksensa ja palaa varmasti erinomaisessa kunnossa oktagoniin. Vastustajana hänellä on Dustin ”The Diamond” Poirier, sama mies jonka kanssa käytiin vastaava taisto vuoden 2014 puolella. Tuossa ottelussa McGregor teki selvää jälkeä vastustajastaan alle kahdessa minuutissa, kestäisikö Poirier nyt pidempään?

Kummankin taistelijan urat ovat lähteneet tuon ottelun jälkeen lentoon, mutta hieman eri tavalla. Jälki on ollut vakuuttavaa, mutta The Notorious on ollut otsikossa enemmän, kaikki varmaan muistavat miehen sekoilut ja tietty hienot, jopa hullunrohkeat ottelutapahtumat. Raskaassa lajissa on tietty raskaat huvit, mutta rajat ne lienee tässäkin?

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Tilastojen perusteella ottelijoita voisi luulla melkein jos ei nyt kaksosiksi niin veljeksiksi ainakin. Kumpikin hävisi aikanaan Khabib Nurmagomedoville ja kummallakin iskutarkkuudet ja muut statsit ovat liikuttavan samanlaiset. Ikäeroakaan ei ole kuin puolisen vuotta.

Isompi ero löytyy ottelukestossa, jossa McGregorin saldo on yli 8 minuuttia ja Poirierilla se on yli 10 minuuttia. Ottelukertoimet tässä ottelussa ovat McGregorin hyväksi 1.40 – 2.95, mutta matsiin toki löytyy paljon muutakin betsattavaa. Varsinkin mitä lähemmäksi ottelua päästään, sitä enemmän matsista löytyy kohteita.

Conor McGregor – Dustin Poirier ilmainen livestream?

Ei, tällä kertaa ei ainakaan virallisia kanavia pitkin tälläistä ole tarjolla ja UFC-fanien suoratoistopalvelu Viaplay on laittanut matsille ja koko UFC 257 tapahtumalle raikkaan hinnan, 49,95€. No jollainhan se on näidenkin ottelijoiden palkat maksettava ja TV-oikeudet kuitattava. No, ehkä oikein betsaamalla tuon viisikybäsen saa helpostikin takaisin.

Ennen ottelua kannattaa käydä tutustumassa Viaplayn hienoihin urheiludokumentteihin ja esimerkiksi Conor McGregor Bonanzaan. Itse ottelutapahtuman suomenkielisestä selostuksesta tulevat vastaamaan Jani Rajalin ja Aleksi Nurminen

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

UFC tarjoaa jälleen huimasti vedonlyöntiä!

Taas jyrähtää kun lauantain ja sunnuntain välisenä yönä otellaan useampi UFC-taisto. Katso parhaat kertoimet kohteisiin ja betsaa! Miten käy pääottelussa McGregor - Poirier?

Aseta vetosi