UFC Fight Night 147 –Till vs. Masvidal

UFC Fight Night 147 järjestetään Lontoossa. Pääotteluna nähdään Darren Till vs Jorge Masvidal ja muutenkin tarjolla on kova kattaus. Katso pelikohteet ja lyö vedot sisään.
UFC-Fight-Night-147-Till-vs-Masvidal
Maaliskuu 16,2019
19:00

UFC Fight Night 147 järjestetään lauantaina Lontoossa O2 Arenalla. Kortin pääottelu on odotettu Darren Tillvastaan Jorge Masvidal. Muitakin todella kovia otatuksia on kuitenkin tarjolla. Suomalaiset pääsevät kaiken lisäksi nauttimaan otteluista parhaaseen katseluaikaan, ensimmäinen matsi alkaa klo 19.

Suurimmat odotukset sekä etukäteiskohu on asetettu pääotteluun Till vs Masvidal. Myös ennen tätä on kuitenkin tarjolla varsinaista UFC-herkkua. Esimerkiksi toinen välisarjan ottelu Gunnar Nelsonvs Leon Edwards on erinomaisen mielenkiintoinen tapaus.

Edwards on voittanut kuusi edellistä otteluaan ja lähtee pienenä suosikkina tähänkin otteluun. Unibet hinnoittelee Edwardsin suosikiksi kertoimella 1.65, Nelsonin voitosta on tarjolla 2.25. Yleensä kovin stoalainen Nelson lähetti alkuviikosta videoterveiset tulevalle vastustajalleen varsin persoonallisen tanssiparodian kautta:

 

Kolmas matsi jota ei missään nimessä ole syytä missata löytyy ottelusta Dominick Reyesvs. Volkan Oezdemir. Kaksi sarjansa kovinta iskijää taistelevat ykköshaastajan tittelistä, joten panosta on riittämiin. Pystysuorassa nousukiidossa urallaan oleva voittamaton Reyes on matsin selvä suosikki, Unibet tarjoaa voitosta kerrointa 1.38.

Kokenut Oezdemir puolestaan koki kovia kolauksia viime vuonna häviämällä entiselle mestarille Danier Cormierillesekä myös toiselle haastajalle Anthony Smithille. Nyt olisi pakko nousta takaisin voittojen tielle, mutta Reyes on kova kanto kaskessa. Oezdemirin voitto maksaisi takaisin 3-kertaisesti.

Pääottelu Till vs Masvidal onkin sitten yksi alkuvuoden tapauksista. Till ottelee ensimmäisen kerran syksyn katkeran tappion jälkeen ja vielä fanaattisen kotiyleisönsä edessä. Kahden pystyottelijan matsissa Till on etukäteen selvä suosikki, mutta voisiko aliarvostettu matto-osaaminen olla Masvidalin ase voittoon asti?

Molemmat ottelijat tykkäävät pitää ottelun pystyssä, mikä suosisi tässä selvästi vahvempaa iskijää Tilliä. Till on kaikkiaan nähty Unibetilla varsin selvänä suosikkina Masvidalia vastaan kertoimin 1.40 – 3.00.

Masvidalin kerroin 3.00 ei varmaankaan ole ainakaan alikerroin, suosikin kerroin 1.40 taas vaikuttaa kovin pieneltä. Kupongille Masvidalin yllätys Unibetin hyvällä kertoimella 3.00!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä