UFC Fight Night 21.12.2019 Tripla – UFC:tä Koreasta!

Viimeiset kunnon mäiskinnät ennen joulua! Pistäppä vetokohteet kuntoon, nyt on kovia matseja tiedossa. Ottelut käydään lauantaina puolenpäivän jälkeen, ottelupaikkana Etelä-Korean Busan!
UFC Fight Night Busan
Joulukuu 21,2019
13:00

UFC Fight Night 21.12.2019 Tripla – UFC:tä Koreasta!

No nyt on hämmentävää – yleensä keskellä yötä kamppailtavat UFC:n taistot nähdään tällä kertaa keskellä päivää, kun UFC Fight Night otellaan Etelä-Korean Busanissa! Ei siellä mitään isoja uutiskynnyksen ylittäviä matseja ole tarjolla, mutta vetoa voi lyödä näistäkin – tsekkaa kertoimet UFC Fight Night tapahtumaan!

UFC FIGHT NIGHT  BUSAN

Frankie Edgar – Chan Sung Jung kertoimet 2.45 – 1.53 Nordicbet – iske betsi!

Pääotteluna Frankie Edgarin ja Chan Sung Jungin välinen höyhensarjan taisto. Edgar (23-7-1) on ottelun altavastaaja, Chan Sung Jung (15-5-0) omaa isoimmat mahdollisuudet voittoon tässä ottelussa. Kertoimet 2.45 – 1.53 eivät lupaa mitään murskavoittoa, mutta  nämähän voivat päättyä ihan miten vaan? Kumpaa sinä laitat kupongille?

Vielä ehdit tyhjentämään Joulukalenteripajatsot tästä – ole hyvä!

KUUMIMMAT JOULUTARJOUKSET

Volkan Oezdemir – Aleksandar Rakic kertoimet 2.18 – 1.68 Nordicbet – iske betsi!

Volkan Oezdemir ei ole keksitty nimi, vaikka kuulostaakin hieman StarTrekin sankarihahmolta. Sankaruutta tarvittaisiin tässäkin taistossa, sillä Oezdemir (16-4-0) on kertoimien perusteella altavastaaja Rakicia (12-1-0) vastaan. Nordicbet peruskertoimet ovat tässä ottelussa 2.18 – 1.68, joten ennakkosuosikki on ja jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, voittaja on Rakic. Mutta koska UFC…

Miranda Granger – Amanda Lemos kertoimet 1.51 – 2.55  Nordicbet – iske betsi!

Ja mitäpä olisi UFC tapahtuma ilman naisenergiaa? Miranda Granger (7-0-0) ottaa mittaa Amanda Lemosista (6-1-1).  Granger on seitsemän senttiä pidempi kuin Lemos, onko tässä tämän ottelun ratkaisu? Katso kaikki kertoimet Nordicbetin UFC osastosta ja betsaa!

Ja sitten… uudenvuoden jälkeen odotellaan jo tätä. UFC 246.

UFC Fight Night Busan - iskuja vedonlyöntilistalle!

Nordicbet tarjoaa näihinkin matseihin mukavasti betsattavaa. Tsekkaa UFC Busan suoraan Etelä-Koreasta lauantaina PÄIVÄLLÄ! Betsin kehiin nyt ja kehän äärelle jännittämään!

Aseta vetosi