UFC: Makwan Amirkhani - Mike Grundy 21.03.2020 Klo 22.00 - SIIRRETTY

Suomen tunnetuin ja menestynein vapaaottelija Makwan Amirkhani on tulessa Lontoon UFC Fight Nightissa. Tämä ottelu päätettiin siirtää koronauhan vuoksi
UFC: Makwan Amirkhani - Mike Grundy
Maaliskuu 21,2020
22:00

UFC: Makwan Amirkhani – Mike Grundy

The O2 Arena, Lontoo
Voittajakertoimet (Betsafe) 2.26 – 1.67
TV: Viaplay | 22.00

Suomalainen vapaaotteluyleisö jännittää maaliskuuun toiseksi viimeisenä viikonloppuna miten lajin kotimaisen suurimman nimen Makwan Amirkhanin käy Lontoon UFC Fight Night 171 tapahtumassa kun vastaan asettuu brittiottelija Mike Grundy. 

amirkhani grundy

Makwan Amirkhan otteluun altavastaajana

Makwan ”Mr. Finland” Amirkhani on kiistatta tämän maan suurimpia urheilutähtiä eikä mies pelkää haastaa itseään. Amirkhani on raivannut tiensä UFC-areenoille vakuuttavalla tavalla ja ihastuttanut ocgatonissa ansaiten muun kahdesti urallaan Performance of the Night palkinnon.

Amirkhani otteli viimeksi marraskuussa Yhdysvalloissa ottelussa Shane Burgosia vastaan. Tuo ottelu oli Makun uuden neljän ottelun mittaisen UFC-sopimuksen ensimmäinen koitos. Suomalainen lähti otteluun altavastaajana ja siltä se myös näytti. Makwan ei ollut parhaimmillaan ja lopputuloksena oli melkoisen ryöpytyksen päätteeksi tekninen tyrmäys kolmannessa erässä. Tappio oli samalla toinen neljän edellisen UFC-ottelun aikana.

Mikä on Makwanin päivänkunto? 

Kerroinpoiminnat

Vedonlyöntisivut eivät vielä tarjoa otteluun muuta kuin voittajakertoimia. Olemme poimineet alle bookereiden TOP 5 voittajakertoimet molemmille ottelijoille eri vedonlyöntisivustoilta. Päivitämme kerrointarjontaa lähempänä ottelua:

Makwan Amirkhani voittajakertoimet: 

Mike Grundy voittajakertoimet: 

 

Grundy loisti ensimmäisessä UFC-ottelussaan Lontoossa

Mike Grundy on ottellut ammattilaisena 13 kertaa ja voittanut näistä otteluista 12. Kotiyleisön edessä otteluun lähtevä britti on toistaiseksi otellut vain kertaalleen UFC:ssä. Tässä ottelussa mies tyrmäsi vastustajansa Nad Narimanin. Grundy on itsesanonut olevansa iloinen että pääsee kohtaamaan jo toisessa ottelussaan Makwanin kaltaisen kovanottelijan jota hän voi käyttää ponnahduslautana vielä isompiin otteluihin… Painitaustainen Grundy tulee tarjoamaan todella väkevän haasteen Amirkhanille eikä voitto kotiyleisön edessä olisi missään nimessä ylläyts.

Grundyn ilta?

Grundy on ennakkosuosikki. Takana vakuuttava voitto, edessä kotiyleisön tuki. Betsaa!

Aseta vetosi