Africa Cup of Nations: Uganda – Egypti su 30.6.2019 kello 22:00

Uganda ja Egypti ovat molemmat jatkossa jos Kongo voittaa Zimbabwen. Kiharainen lohkotilanne pakottaa Ugandan panostamaan, Egypti on jo varmasti jatkossa. Tasapeli tuoksuu?
Africa Cup of Nations: Uganda – Egypti
Kesäkuu 30,2019
22:00

Africa Cup of Nations: Uganda – Egypti, Salah lepovuorossa?

Uganda – Egypti – LIVELÄHETYS Su 30.6. KLO 22.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Sunnuntai-iltana African Nations Cupissa pelataan A-lohkon peli, jossa panoksena lohkovoitto. Egypti kohtaa Ugandan, jolle iso tappio voisi olla kohtalokas. Ugandalla on neljä pistettä kun lohkon kolmosella Zimbabwella on yksi piste. Jos ja kun Zimbabwe voittaa DR Kongon, saattaa maalierokin kääntyä positiiviseksi… jännittäviä aikoja siis odotettavissa! Unibet TV näyttää tämänkin ottelun suorana lähetyksenä, joten livevetojen laittaminen tähän peliin on parasta betsaamista.

Vedonlyöjälle tämä on hieman kinkkinen peli, sillä Egypti on jo varmistanut jatkopaikan. Lohkovoiton se menettää jos se häviää Ugandalle, mutta kotiyleisön edessä taitaa olla se tasapeli vähintään jonka se haluaa. Se kelpailisi myös Ugandalle, sillä se nappaisi lohkon kakkospaikan. Lepuutetaanko Salahia rankan kauden jälkeen? Edessä on ne tärkeimmät pelit, joten näin voi tosiaankin olla. Tarkista kokoonpano vielä ennen ottelua, jos Egyptin kokoonpano näyttää B-luokan kokoonpanolle, Unibet kertoimet Ugandalle kannattaa laittaa tarkkailuun. Peruskertoimet peliin kun ovat 6.25 – 3.10 – 1.75.

Uganda on pelannut kaksi ottelua, ensin se voitti DR Kongon 0-2 ja sen jälkeen Zimbabwen kanssa se pelasi 1-1 tasurin. Maalit ovat menneet Emmanuel Okwille (2) ja Patrick Kaddulle (1). Varsinkin ensimmäinen nimi kannattaa maalintekijälistalle laittaa.

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Panoksena lohkovoitto ja Ugandan jatkopaikka!

Egypti sen sijaan voitti ensin Zimbabwen 1-0 ja DR Kongon 2-0, maaleja on tullut Trezeguetille (1), Mohamed Salahille (1) ja Ahmed Elmohamadylle (1). Pitäisikö Egypti nollan tässäkin pelissä? Ei välttämättä.

Egyptin kokoonpano voisi olla jotakuinkin tätä luokkaa?

Egypti 4-2-3-1

El-Shenawy – Ashraf, El-Din, Hegazi, Mohamady – Hamed, Elneny – Trezeguet, Said, Sliman – Mohsen

Ugandan ajatellaan lähtemän tällä kokoonpanolla:

Uganda 4-2-3-1

Onyango – Walusimbi, Mukiibi, Wasswa, Mugabi – Aucho, Azira – Okwi, Miya, Abdu – Kaddu

 Tilastot puhuvat Egyptin puolesta, se on voittanut 10 peliä viimeisitä 11 pelistä Ugandaa vastaan. Tässä kohtaa tilastoihin voi tulla kupru jos Egypti lepuuttaa puolta ykkösmiehistöstään.

Onko Salah lepovuorossa vai ei?

Egypti voi hyvinkin lepuuttaa ainakin Salahia, jolla on jo rankka kausi takana. Tuoretta Salahia tarvitaan sitten pudotuspeleissä, mutta vasta virallisista kokoonpanoista tämä asia selviää. Hiemanhan tämä tasapeliltä tuoksuu...

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä