Brittipolitiikan vedonlyöntikohteet – katso kertoimet ja lyö vetoa!

Poliittista sirkusta saamme seurata niin Suomessa kuin ulkomailla. Brittien touhut Brexitin kanssa ovat jo ylittäneet farssin rajat, mutta mitäpä siitä. Pääasia että siitä ja monesta muusta poliittisesta kohteesta voi lyödä vetoa. Katso kertoimet ja käy äänestäm... siis lyömässä vetoa!
Brittipolitiikan kiemurat ja betsikohteet
tammikuu 01,2020
0:00

Brittipolitiikan vedonlyöntikohteet – katso kertoimet ja lyö vetoa!

Politiikka ei välttämättä kuulu ihan Pertti Perusvedonlyöjän jokapaiväiseen kerroinmetsästykseen, mutta jos kerran mahdollisuus annetaan niin kyllähän sitä tälläkin lajilla kannattaa massia tehdä? Samanlaista sirkusta se elo näyttää olevan myös Brittien Arkadianmäellä, joten kyllähän se ihan viihteestä käy kun seurailee näidenkin ”sivistyneiden” päättäjien älämölöä ja mylvintää.

Moni vedonlyöntiyhtiö tarjoaa erilaisia poliittisia kohteita mm. Suomeen, Ruotsiin, Jenkkeihin ja Britanniaan, keskitytään tässä nyt Nordicbetin antiin Britti-politiikasta, mutta käy ehdottomasti vertailemassa kertoimia ja kohteita myös muilla sivustoilla. Näiltä voi löytyä jos jonkinlaista herkkukohdetta ja kerrointa!

Entä milloin UK jättää EU:n? Jos omaat kristallipallon, käy betsaamassa näillä kertoimilla:

 • Vuonna 2019 – kerroin 21.00
 • 1.1. – 31.3.2020 – kerroin 1.61
 • 1.4. – 30.6.2020 – kerroin 5.50
 • 1.7. – 30.9.2020 – kerroin 21.00
 • 1.10. – 31.12.2020 – kerroin 21.00
 • Vuonna 2021 – kerroin 17.00
 • Ei ennen vuoden 2022 alkua – 4.50

On myös väläytetty että tulisi vielä toinen kansanäänestys – no tuleeko? Nordicbetillä tästä on oma kohde:

Tuleeko toinen kansanäänestys EU-erosta ennen vuotta 2021 

Skotlannin kansanäänestys

Brexit 2019

Brexit tuntuu olevan jo melkoinen kirosana ympäri Eurooppaa. Ratkaisua on palloteltu Englannin kanaalin yli kuin pingispelissä konsanaan, kukaan ei tosin tiedä mikä on tilanne tässä kohtaa ja onko kyseessä jo ottelupallo. Brexitin on määrä tapahtua vielä vuoden 2019 puolella, mutta aika alkaa käydä vähiin. Nordicbetiltä löytyy vielä kohde Brexitistä joka on:
 

Seuraava Työväenpuolueen (Labour) johtaja on naispuolinen?

Hauskintahan tässä on se että Britit eivät tainneet edes tietää mistä aikanaan äänestivät, Yes to Brexit kuulosti vaan niin hyvälle lobbareiden suussa. No, nythän sitten kärsivät ja kärvistelevät. Onko ratkaisu sitten oikea vai ei, sen näyttää historia aikanaan.

Jos ei brittipolitiikka innosta niin brittifutis ainakin? Katso molempiin kohteet täältä:

Brexitiin liittyy myös ”Article 50”, jonka mukaan UK voisi vielä palata EU:n jäseneksi omalla päätöksellään. UK ei voi kuitenkaan ottaa tuota käyttöön ja hoitaa sillä tavoin lisäaikaa eroamiselleen. Otetaanko tuo käyttöön? Nordicbet antaa kertoimet:

EI vaihtoehto 1.12, Kyllä vaihtoehto 4.33

Nordicbetin sivuilla voi myös lyödä vetoa siitä milloin on seuraava Skotlannin kansanäänestys. 2019 tulee aika pian tässä loppumaan, mutta 2020 tai 2021? Vai vasta 2022 tai myöhemmin? Kertoimet Nordicbetillä tähän kohteeseen ovat:

 • 2019 – kerroin 41.00
 • 2020 – kerroin 2.62
 • 2021 – kerroin 3.80
 • 2022 tai myöhemmin 2.15

Samoin kohteena on Walesin itsenäisyyttä koskeva kansanäänestys – tapahtuuko se ennen vuotta 2020? Nyt kun aikaa on aika vähän, Kyllä vaihtoehdon 17.00 on houkuttelevan iso kerroin, mutta ei sillä suunnalla taida näin nopeita suunnitelmia olla.

Entä kenestä leivotaan seuraava Brittien pääministeri tai kuka voittaa Lontoon parlamenttivaarit? Tai mille puolueelle sataa eniten ääniä laariin seuraavissa vaaleissa? Käy katsomassa kaikki kertoimet ja vedonlyöntikohteet Brittien politiikan kentälle.

Kalliiksihan se Brexit tulee tavalla tai toisella:

Britit ovat nyt puuhanneet Brexitiä hyvän tovin. Milloin ratkaisu?

Tämä on varmasti se vuoden isoin poliittinen kysymys koko Europassa. Mikä mahtaa olla lopullinen päivämäärä tuolle tapahtumalle? Käy betsaamassa ja tee rahaa Brexitillä! Napista suoraan parlamenttiin betsaamaan :)

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja