Euro 2020 karsinnat: Ukraina - Portugali, lohko B:n kärkikamppailu!

Ukraina isännöi hallitsevaa Euroopan mestari Portugalia maanantaina. Miten käy lohko B:n kärkikamppailussa?
Euro 2020 karsinnat: Ukraina - Portugali
Lokakuu 14,2019
21:45

Euro 2020 karsinnat: Ukraina – Portugali, lohko B:n kärkikamppailu

Suomalaisittain viikon mielenkiintoisin EM-karsintakamppailu pelataan Suomen Turussa, jossa Huuhkajat isännöivät Armeniaa. Jalkapallofanit ja vedonlyönti-ihmiset löytävät Euro2020 karsintaotteluiden joukosta myös muita mielenkiintoisia kohtaamisia joista yksi on ehdottomasti B-lohkon kärkikamppailu Ukraina – Portugali.

Ukraina on edennyt näissä karsinnoissa ehkä jopa hieman yllättäen tappiotta. Ukraina johtaa, pelin vähemmän pelannutta hallitsevaa Euroopan mestaria Portugalia, B-lohkossa nyt viidellä pisteellä. Kasvaako ero entisestään ja joutuuko Portugali tosissaan laskemaan pisteitä takana kärkkyvän Serbian kanssa? Vedonlyöntiyhtiöt kuten Mr. Green pitävät Portugalia ennakkosuosikkina kertoimin 3.55 – 3.20 – 2.20

Ukrainalla rautainen puolustus

Ukrainan ehdottomasti kovin valttikortti käynnissä olevissa EM-karsinnoissa on ollut sen rautainen puolustus. Andrei Shevchenkon luotsaama nippu ei ole kuudessa EM-karsintaottelussa kaivanut kuin kerran pallon pois omasta maaliverkostaan, eikä tätä osumaa tehnyt Cristiano Ronaldo maiden ensimmäisessä kohtaamisessa vaan luxemburgilainen Belgian 2. divisioonassa pelaava David Turpel. Ukrainalla on marssittaa laadukas jengi kentälle Kiovan illassa kun keltasinillä on mukana ottelussa loukkaantumista toipunut West Ham-tähti Andrei Yarmolenko sekä Cityn luottapelaaja Oleksandr Zinchenko. Uskomme Ukrainan laittavan pystyyn kovan taistelun pisteistä hyisessä syysillassa NSC Olimpiyskiy Stadiumilla fanaattisen kotiyleisön edessä.

Portugali aloitti karsinnat nihkeästi

Portugali aloitti EM-karsinnat kahdella tasapelillä, 0 – 0 Ukrainaa vastaan sekä 1 – 1 Serbiaa vastaan. Tasapelit takasivat sen, että jatkopaikka EM-kisoissa ei ole vielä kirkossa kuulutettu vaikkakin hyvin lähellä. Tasapelien jälkeen Fernando Santosin miehistö on voittanut 3 karsintapeliä maalierolla 12 – 3. Portugali lähtee hakemaan ottelusta luonnollisesti kolme pistettä ja kentällä nähdään tiistaina maan parhaat pelaajat kuten Cristiano Ronaldo, Bernando Silva, Joao Felix ja ikonitoppari Pepe. Ukrainen tiivis kentällinen joutuu ottelussa kovan haasteen eteen.

Yhteenveto

Molemmat joukkueet taistelevat voitosta maanantaina ja Ukrainalla on ottelussa mukava kotietu sekä itseluottamusta, jota on hyvä ammentaa pitkästä tappiottomasta putkesta. Ottelussa voidaan hyvinkin päätyä tasapeliin, jolle saa kertoimen 3.20. Kohteelle molemmat joukkueet tekevät maalin saa hyvän kertoimen 1.95. CR7 ei ole koskaan tehnyt maalia Ukrainaa vastaan. Tiistaina syntyvälle uran 700. maalille saa kertoimen 2.30

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä