Jalkapallo: Unkari – Suomi kello 21:45 su 18.11.2018

Huuhkajat tulessa jälleen sunnuntai-iltana. Vapautuiko Huuhkajat Kreikka-ottelun jälkeen nyt kun tilanne on selvä ja lohkovoitto ja miljoonapotti on taskussa? Eiköhän kannusteta Huuhkajat voittoon tässä pelissä! Betsaa!
Teemu Pukki Viro-ottelussa
Jalkapallo: Unkari – Suomi
Marraskuu 18,2018
21:45

Jalkapallo: Unkari – Suomi kello 21:45 su 18.11.2018

Suomi kohtasi torstaina Kreikassa isäntämaan futisjengin ja ottelun jälkeen tunnelmat ovat hieman kaksijakoiset. Suomi otti käkättimeen 0-1, mutta samalla Huuhkajat onnistuivat pitämään maalilukemat varsin pieninä, joka johti siihen, että Suomi varmisti jo lohkovoiton ennen viimeistä peliä. Huuhkajat selvästi jännittivät tätä tilannetta ja avoimistakin maalipaikoista laitettiin palloa taivaan tuuliin, mutta miten lienee tässä ottelussa? Tavallaan Suomen verkkoon ei vieläkään ole tehty maalia vastustajan toimesta, Kreikan 1-0 maali kun oli lopulta Huuhkajien Albin Granlundin ”käsialaa”.

Huuhkajat kokoonpano Kreikka-ottelussa oli seuraava, tuleeko muutoksia? Markku ”Rive” Kanerva varmasti antaa nyt peliaikaa myös muille pelaajille, nyt on oiva paikka vähän kokeilla. Mutta mitä tämä tietää sitten vedonlyöjälle? Pitkävetokertoimet tässä pelissä ovat sitä luokkaa että mihin sitä roponsa oikein laittaisi? Vapautunut Huuhkaja-parvi vai pustan pojat? Nordicbet tarjoilee pitkävetoon kertoimet 2.29 – 3.05 – 3.25.

Hradecky – Uronen, Arajuuri, Toivio, Granlund – Soiri, Kauko, Kamara, Lod – Pukki, Tuominen

Samaan aikaan kun Suomi pelasi Kreikkaa vastaan Unkari vei Viroa lukemin 2-0. Maalintekijöinä oli Orban ja Szalai, kokonaisuudessaan Unkarin kokoonpano keskiviikkona oli:

Dibusz – Korhut, Kadar, Orban, Barath – Patkai, Nagy – Nagy, Kovacs, Kalmar – Szalai

Unkari – Suomi vedonlyönti ja kertoimet

Ottelun pitkävetokertoimet ovat siis Unkarille kallellaan. Nordicbetin kertoimet peliin houkuttelevat lyömään vetoa Suomen puolesta, 2.29 – 3.05 – 3.25. Huuhkajat on nyt vapautunut jatkopaikan varmistamisesta ja Unkarilla on tässä aika ohkaset mahdollisuudet nousta enää lohkon kakkoseksi. Se tarkoittaisi sitä että Unkari voittaisi Suomen ja Kreikka häviäisi Virolle. No ainahan kaikki on mahdollista toki.

Huuhkajat lähtee peliin edelleen hieman siipirikkona, joten ihan koko palkkaa ei kannata vierasvoitolle laittaa. Miten torstain tulos vapautti pelaajia, nyt ei enää tarvitse jännittää sen puolesta? Tauolle ja kohti isompia pelejä olisi tietty hyvä lähteä voitto alla, mutta tällä pelillä ei nyt ihan hirveästi sen suhteen ole merkitystä. Voitosta Huuhkajat lähtee taistelemaan ja tulosvetoon painetaan tähän 1-1, 0-1 ja 1-2 setit.

Tämän hetken parhaan urheiluohjelman taidonnäytettä. Ihan huimaa!

Onko Hradecky maalilla ja tekeekö Suomen verkkoon vieläkään vastustajan pelaaja maalia?

Suomen peleissä on toistaiseksi vain suomalaiset tehneet maaleja, vaikka yksi peli onkin hävitty 1-0. Saako unkarilaiset tässä pelissä maaliakaan Huuhkaja-kassarin taakse? Lyö vetoa maalintekijöistä ja tuloksista!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt