Copa America 2019: Uruguay – Ecuador 17.6.2019 kello 01:00

Uruguay ja Copa American avauspeli - tämä pitäisi nyt hoitaa ja kunnialla. Mihin lukemiin ottelu päättyy? Katso kertoimet ja koko matsi Unibetin ilmaisesta Unibet TV:stä!
Copa America 2019: Uruguay - Ecuador
Kesäkuu 17,2019
01:00

Etelä-Amerikan mestaruusturnaus, Copa America skabaillaan tänä kesänä Brasiliassa. Katso matsit livenä Unibet TV:stä ja betsaa vaikka livenä!

Kesäyöhön lisää futista! Unibet TV tykittää tosiaan kaikki Copa American pelit suorana kotisohville ja laiturien kärkeen, joten ei muuta kuin livestream auki ja betsaamaan! Tässä ottelussa yksi koko Copan suosikeista kohtaa Ecuadorin ja Uruguayn oletetaan hoitavan tästä täydet pisteet omaan sarjataulukkoon. Mutta kuka tekee maalit ja kuka ylipäänsä pääsee vahvasta hyökkäyskalustosta pelaamaan? Laitetaanko heti Cavani ja Suarez samaan aikaan kentälle?

Pitkävetokertoimet tässä ottelussa kertovat selkeästi ennakkosuosikin ja sehän on Uruguay. Unibet tarjoaa tässä pelissä 1.73 – 3.40 – 5.50 kertoimet, lähes identtiset mitä on saatavilla sunnuntai-illan Paraguay – Qatar -peliin. Uruguay – Ecuador peli kiinnostaa selvästi vedonlyöntimarkkinaa enemmän, sillä siitä on jo nyt +50 vedonlyöntikohdetta tarjolla toiseen peliin verrattuna. Ja livevedonlyönnissä kohteita riittää taas tuttuun tapaan paljon.

Tekeekö Edinson Cavani maalin, 2.35? Vai samalla kertoimella oleva Luis Suarez? Cavanin kerroin parille maalille on jo 9.00, samoin Suarezilla. Cavanin ja Suarezin hattutempusta saa sitten rahat takaisin kertoimella 41.00, olisiko jompikumpi oikein kivalla pelipäällä?

Veikkaus: Uruguay vie pinnat – tavalla tai toisella

Kyllähän tuo Uruguay on kieltämättä paperilla kovempaa kalustoa, toki Ecuadorilla on pari kappaletta Valencioita, jotka on nähty mm. Manchester Unitedin ja West Hamin väreissä. Joukkueena Ecuador toki pelaa ihan mukavasti, mutta kyllä URU taitaa olla liian kova vastus nyt tässä pelissä. Tulosveto 1,2 – 0,1.

Uruguay 4-4-2

Muslera – Laxalt, Gimenez, Godin, Caceres – Lodeiro, Vecino, Betancur, Nandez – Suarez, Cavani

Ecuador 4-3-3

Banguera – Caicedo, Achilier, Arboleda, Quintero – Intriago, Orejuela, Gruezo – Ibarra, Valencia, Valencia

Miten Suarez ja kumppanit tämän pelin hoitelevat himaan? Katso suora lähetys ottelusta Uruguay – Ecuador Unibet TV:stä ja pistä betsit itämään!

Argentiinan pelit eivät alkaneet odotetulla tavalla, onko sama edessä Uruguaylla?

Suarez - joko yli pettymyksestä?

Luis Suarezin ja Barcelonan tappio Mestarien Liigan välierissä oli varmasti iso juttu - miten on mies toipunut turpasaunasta entistä seuraa vastaan? Nyt olisi aika pistää Uruguay Copa American finaaliin, mutta ei nämä pelit mitään helppoja juttuja ole!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä