Copa America 2019: Uruguay – Japani perjantaina 21.6.2019 kello 02:00

Uruguay on suuri ennakkosuosikki - kestääkö se paineet ja tekee sen 3-4-5 maalia tässä pelissä?
Copa America 2019: Uruguay – Japani
Kesäkuu 21,2019
02:00

Copa America 2019: Uruguay – Japani, junioreille taas turpakäräjät?

Mitä saadaan kuin nälkäinen, lohkovoittoa tavoitteleva Uruguay ja nuori, ehkä vähän pelokas Japani laitetaan samaan aikaan kentälle? No, murskavoittohan sieltä on odotettavissa. Näin kävi Japanille jo Chileä vastaan ja sama on odotettavissa myös Uruguayta vastaan. Uruguay painoi niin ikään neljä reppua Ecuadorin verkkoon, joten kaiken järjen mukaan tämän lohkon voitto ratkaistaan sitten Chilen ja Uruguayn keskinäisessä ottelussa. Jos siis Uruguay ei nyt kompastu jotenkin Japaniin ja Chile Ecuadoriin. No, jalkapalloahan tämä on, joten kaikki on mahdollista.

Tässä matsissa betsit kannattaa kuitenkin keskittää Uruguaylle ja betsejähän riittää. Olisiko tässä peräti isompaan tasoitusvetoon mahdollisuus? 4-0 voitto voisi tuoda kivat kertoimet 0-3 tasoitusvedosta ykkösmerkille, Unibet antaa siinä betsissä kertoimet 4.35 – 4.75 – 1.46. Hieman maltillisempi 0-2 tasoitus antaa merkeille kertoimet 2.35 – 3.85 – 2.33. Uruguayn tehot ovat kunnossa ensimmäisen pelin mukaan, samoin Japanin puolustus näyttää vuotavan ja tuskin sitä on saatu millään purkkavirityksellä paikattua.

Veikkaus: Uruguay laittaa myllyn päälle

Maalintekijävetoon kannattaa heitellä Suarez – Cavani kaksikkoa, molemmat onnistuivat ensimmäisessä pelissä ja se Heinz tai Felix ketsuppipullo on auki. Suarez oli elementissään ensimmäisessä pelissä, samoin maalin tehnyt Cavani ja Lodeiro. Japanilta ei nyt oikeastaan onnistunut kukaan, 0-4 pelissä ei kauheasti leijonia jaettu, lampaita kylläkin. Isoa oppia toki Japanille, mutta aika raakaa on peli juuri nyt.

Uruguay oletuskokoonpano, 4-4-2

Muslera, Laxalt, Gimenez, Godin, Caceres – Lodeiro, Torreira, Bentancur, Nandez – Suarez, Cavani

Japanin oletettu kokoonpano, 4-2-2

Osako – Sugioka, Ueda, Tomiyasu, Hara – Nakajima, Nakayama, Sibasaki, Abe – Okazaki, Kubo

 Kotijoukkue voittaa molemmat puoliajat 2.23, 1. puoliaika 1.50 Uruguaylle voisivat olla ihan hyviä vetoja tähän peliin. Käy katsomassa kaikki kohteet ja kertoimet Unibetiltä ja seuraa matsia livenä Unibet TV:n kautta!

Suarez taitaa ampua tässäkin pelissä paljon – jos ja kun kokoonpanossa on.

Japanin laiva vuotaa - Uruguay ei ole tullut auttamaan

Japanin materiaali on melkoisen ohkaista näihin kisoihin. Kokematon jengi saa tästä jälleen oppitunnin miten sitä jalkapalloa pelataan ja matsin jälkeen pyydetään nimmareita? Peli Uruguaylle, voi tulla rumaakin jälkeä.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja