Copa America: Uruguay - Peru lauantaina 29.6.2019 kello 22:00

Uruguay on selkeä suosikki paperilla tähän peliin, mutta mitä Peru saa aikaiseksi? Taitaa olla sen verran suuri tasoero kokoonpanoissa että Perun tarina päättyy näissä kisoissa tähän. Käy lyömässä vedot puolesta tai vastaan!
Copa America: Uruguay - Peru
Kesäkuu 29,2019
22:00

Copa America: Uruguay – Peru, vain yksi suosikki

URUGUAY – PERU – LIVELÄHETYS LA 29.6. KLO 22.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

Lauantai-illan jännitysnäytelmä ei välttämättä ole kovin suuri jännitysnäytelmä, jos ihan pelkästään kertoimia katsotaan. Uruguay sai vastaansa ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle Perun ja kyllähän tässä melkoisia tuulimyllyjä vastaan vierasjengi lähtee lepattamaan. Unibet tarjoaa peruskertoimet 1.67 – 3.45 – 5.80 tähän otteluun, ne kertovat melkoisen paljon missä mennään tässä Copa American pudotuspeliottelussa.

Joukkueet ovat kohdanneet toisensa Unibetin tilastojen mukaan 12 kertaa, mutta ensimmäiset pelit on pelattu jo 1930 luvulla. Näistä 12 ottelusta Uruguaylle on mennyt 6 ja Perulle 4, mutta kannattaa mistaa että edellinen kohtaaminen päättyi Perulle 2-1. Ei välttämättä ottelu olekaan niin läpihuutojuttu ja paineethan tässä ovat Uruguaylla.

Uruguayn tie tähän mennessä Copassa on ollut vähän kaksijakoinen. Ensimmäisessä ottelussa se pöllytti Ecuadoria peräti 4-0, sen jälkeen lipsui Japania vastaan 2-2 tasuri ja viimeisessä pelissä se halusi Chileä enemmän voittoa ja ottikin sen 1-0 lukemin. Kuusi maalia ja ne on merkitty ainakin kärjen osalta melko tutuille kaiffareille. Luis Suarez (2), Edinson Cavani (2), Jose Gimenez (1) ja Nicolas Lodeiro (1). Ainakin tuo kärkikaksikko on pakko laittaa lapulle tässä pelissä.

Perun perunat palaa pohjaan?

Peru pääsi pudotuspeleihin niukasti riman ylittäen ja ensimmäisessä ottelussahan se pelasi Venezuelan kanssa tasan 1-1. Bolivia kaatui sitten komeasti 1-3, mutta kaikki meni pieleen sitten Brasiliaa vastaan jossa turbiiniin puski 0-5 tappio. Tämä ei tietenkään tiedä hyvää tähän matsiin mutta… se oli se ottelu ja sehän on jo unohdettu. Kolme maalia merkitty pelaajille Paolo Guerrero (1), Jefferson Farfan (1) ja Edison Flores (1).

Oscar tabarezin valmentama Uruguay oli virittäytynyt Chileä vastaan seuraavaan kokoonpanoon:

Uruguay 4-2-2-2

Muslera – Caceres, Godin, Gimenez, Gonzalez – Bentanour, Valverde – Lodeiro, Arrascaeta – Suarez, Cavani

Perun aloituskokoonpano Brasilian turpakäräjillä oli seuraava:

Peru 4-2-3-1

Gallese – Trauco, Abram, Araujo, Advincula – Yotun, Tapia – Cueva, Farfan, Polo – Guerrero

Kyllähän tämän pitäisi olla Uruguayn heiniä ilman muuta. Ilman ihmeitä Uruguay jatkoon, tulosvetoon 2,3,4 – 0,1 lukemia. Tuskin Peru tässä sellaiset keinot keksii että se tasapeli olisi edes mahdollinen.

Tasapelin sattuessa mennäänkin suoraan rankkareille! Jatkoajat tulevat vasta seuraavassa pudotuspelivaiheessa.

Uruguay jyrää Perun - vai jyrääkö?

Peru selvisi pudotuspeleihin niukin naukin, mutta se oli alkusarjaa se. Vain Uruguaylla on tässä hävittävää, joten miten se käsittelee paineet? Pureeko Suarezin kikat vai sortuisiko mies taas pureskelemaan vastustajan pakkien olkapäitä?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä