Puolivälierä Uruguay - Ranska - yllättääkö Uruguay?

Uruguay lähtee siipirikkoisena kaatamaan yhtä suurinta mestarisuosikkia. Ei se yllätyskiintiö näissä kisoissa ole vielä täynnä, mutta miten mahtaa käydä tässä ottelussa?
Uruguay - Ranska Jalkapallon MM-kisat 2018 pe 6.7. klo 17:00
Uruguay - Ranska
Heinäkuu 06,2018
17:00

Uruguay – Ranska

Vedonlyöntiyhtiöiden mukaan Ranska on tämän pelin suursuosikki. Isolla mestarisuosikilla oli tiettyjä vaikeuksia Argentiinaa vastaan ja Uruguay on pelannut näissä kisoissa huomattavasti parempaa futista kuin Argentiina. Iso tumma pilvi on kuitenkin nyt Uruguayn menestyksen yllä.

Edellisessä ottelussa Edinson Cavani loukkaantui ja pelaaminen tässä ottelussa on erittäin epävarmaa. Ovatko muutamat huilipäivät parantaneet tämän uruguaylais-ässän pelikuntoon? Jos on, silloin Uruguaylla on mahdollisuus, muuten taitaa voitto mennä Ranskalle.

Tästä miehestä kuullaan varmasti vielä todella paljon, varmasti myös tässä ottelussa.

Ranska on menossa kohti MM-finaalia, mutta vielä silläkin on esteitä ohitettavanaan. Joukkueessa laatua riittää ja alkusarjakin meni varsin mukavasti. 4-3 lukemat Argentiinaa vastaan ovat hieman kummalliset, mutta Kylian Mbappen johdolla raivonnut Ranska ansaitsi kyllä paikan näissä peleissä.

Ansaitseeko sitten paikan välierissä, eli kaatuuko Uruguay? Sanotaanko näin että on näissä kisoissa ennenkin yllätyksiä nähty, mutta kyllä nyt täytyy olla kaikki tähdet ja pilvet kohdillaan jos Uruguay tästä neljän sakkiin itsensä kampeaa.

Näillä kokoonpanoilla joukkueiden oletetaan lähtevän tähän matsiin. Katso kokoonpanot vielä tarkemmin vaikkapa Ylen studio-osuudesta ennen ottelua tai vaikkapa netin infosivuilta.

Uruguay:

Muslera, Caceres, Gimenez, Godin, Laxalt, Nandez, Torreira, Vecino, Rodriguez, Bentancur, Suarez

Ranska:

Lloris, Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez, Kante, Pogba, Mbappe, Griezmann, Matuidi, Giroud

 

Uruguay – Ranska vedonlyönti ja kertoimet

 Uruguaylle on luvassa iso kerroin tähän matsiin, Unibet mm. antaa tälle voitolle 4.70 kertoimen. Ranska on ollut lopputulosten suhteen ihan vakuuttava tässä turnauksessa, Tanska tosin antoi kunnon vastuksen Ranskalle pelissä jota ei ehkä olisi edes pitänyt pelata, oli se sellaista läpsyttelyä.

Ranska tuntuu olevan iskussa juuri silloin kuin pitää, mutta onko tuo puolustus sitten mestaruuden arvoinen? Jos Argentiina pääsee tekemään kolme maalia omaan verkkoon, on jossain jotain vikaa. Miten pahasti Uruguay pääsee pöllyttämään verkkoja?

Maalintekijävetoon tietenkin Luis Suarez (3.45) ja Edinson Cavani (3.45) jos mies kokoonpanossa ylipäänsä on. Ranskalta tietenkin Kylian Mbappe (3.05) ja Antoine Griezmann (2.80). Näistä joku ainakin yhden maalin tekee, Mbappe voi tässä tehdä vaikka kaksi tai kolme maalia, sen verran vireessä on tämä next generation stara.

Kahdeksan vuotta sitten pelattiin MM-kisoissa 0-0, tässä pelissä taidetaan niitä maaleja nähdä?

Ranska jatkoon, mutta millä tavoin?

Ranska on näissä kisoissa näyttänyt monet kasvonsa. Millä ilveellä Ranska tähän peliin tulee ja onko Uruguay oikeasti este tai edes hidaste? Betsaa nyt ottelun tulosta, Ranskahan tämän pelin vie!

Aseta vetosi
BONUS: Bonus 100€ ilmaisveto
Pelaa nyt