US Open Golf 17.9.2020 klo 16.00, Sami Välimäki vetolapulle

Nuori suomalainen Sami Välimäki on nousemassa ylöspäin golf-urallaan. Nyt Välimäelle voisi tehdä pienen betsin, ainakin oman ryhmän voittaminen olisi hyvinkin mahdollista.
US Open Golf
Syyskuu 17,2020
16:02

US Open Golf

Winged Foot West course, Mamaroneck, NY, USA
Ottelu n. 15.50 lähtien Suomen aikaa
Livestream: Eurosport, AmazonPrime (UK)

Golfin US Open alkaa tänään torstaina. Suomen Sami Välimäki lähtee radalle hieman ennen kello 16 Suomen aikaa.

Välimäen ryhmän tarkka aloitusaika on torstaina kello 15.51 Suomen aikaa. Kierroksen etenemistä voi seurata täältä US Open -sivulta.

Välimäki on pikku hiljaa ja hyvällä vauhdilla rakentamassa golf-uraansa. Hän aloitti ammattilaisena vasta alkuvuodesta 2019, syynä oli se, että ensin piti saada armeija hoidettua alta pois.

Ammattilaisten European Tourille Välimäki pääsi mukaan alkuvuodesta 2020, ja jo kuudennessa European Tourin kisassaan Välimäki nappasi turnausvoiton. Hieno temppu tuli Oman Openissa, jossa Välimäki voitti jatkorei’illä Brandon Stonen.

Välimäen pelissä näkyy vielä kokemattomuus. Ailahtelua on paljon. Tästä oli esimerkkinä miehen edellinen kisa Andalusian Mastersissa. Välimäki pelasi Andalusiassa kaksi heikkoa kierrosta ja kaksi mainiota kierrosta. Ensimmäisen kierroksen hän selvitti 77 lyönnillä, mutta nousi kahdella seuraavalla 69 lyönnin kierroksella pelaamaan voitosta. Viimeinen kierros oli sitten taas kehno 77 lyöntiä.

Andalusiassa Välimäki kertoi haastattelussa, että Andalusian Mastersin kenttä Valderrama oli hyvää valmistautumista US Openiin, koska Valderraman kenttä on yksi Euroopan vaikeimmista.

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

US Open hyvin vaikealla kentällä

US Open pelataan Winged Foot -golfkentällä Mamaroneckissa lähellä New Yorkia, ja kenttä on vaikea. Kukaan ei ole koskaan pelannut Winged Footin rataa paremmin kuin 66 lyönnillä. Ainoastaan kerran tällä radalla US Open -kisassa on lopputulos mennyt alle parin, ja se oli vuonna 1984, kun Fuzzy Zoeller löi Greg Normanin kahdeksalla lyönnillä. Välimäen kenraaliharjoitus Valderraman vaikealla radalla saattoi olla arvokaskin kokemus.

Välimäki on pelaaja, joka on nousussa, ja US Openissa hänestä on paljon vetomahdollisuuksia. Nordicbetillä Välimäen ryhmäbetsi on yhdessä Eddie Pepperellin sekä Troy Merrittin kanssa. Pepperell on 29-vuotias englantilainen, joka ei ole voittanut mitään pariin vuoteen. Viime vuoden US Openissa hän oli sijalla 71. Viime vuoden Master Tournamentissa hän pelasi sijalle 51. Pepperellin paras tulos major -turnauksissa on vuodelta 2018, jolloin hän oli Open Championshipin kuutonen.

Troy Merritt on 34-vuotias jenkki, joka on koko uransa aikana päässyt vain kahdesti major -turnauksessa kahdelta ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon.

Merrittin ura ei ole enää nousussa, ellei sitten jotain hetkellistä piikkiä löydy. Pepperell on ehkä hieman enemmän parhaimmissa vuosissaan kiinni, mutta Välimäki on ryhmästä se, jolla on vielä eniten potentiaalia.

Välimäelle kaksi betsiä

Nordicbet antaa kertoimen 2.60 sille, että Välimäki vie tämän ryhmän. Hän on myös ryhmän suosikki. Sinivalkoiset lasit silmille, ja kyllä Välimäkeä voi betsata hyvillä mielin. Jos hänelle tulee hyvä kierros kahdelle ensimmäiselle kierrokselle, niin Välimäki saattaa olla ryhmän ainoa, joka jatkaa kahdella viimeiselle rundille.

Välimäen nimi löytyy myös vetolistasta Top Scandinavian -voittaja. Kerroin siinä hänelle on 7.50, ja Välimäki on listan viides. Miksipä siihenkin voisi laittaa pikku panoksen? Ei Pohjolassa nyt ole erinomaisia golfin pelaajia. Ykkönen listalla on Norjan Viktor Hovland, ja hänellä toki on tältä vuodelta yksi PGA -turneen voittokin Puerto Ricosta. Golf on herkkä laji, Hovlandillekin saattaa vaikealla radalla tulla heikompi päivä. Sattumaa on mukana tänä erikoisena urheiluvuotena, kun pelaajilla oli kesäaikaan pitkä tauko.

Golf-vedot Nordicbetille!

Sami Välimäki voittaa ryhmänsä kertoimella 2.60 ja on paras skandinaavi kertoimella 7.50.

Aseta vetosi