US Open tennis: Carreno Busta - Zverev sekä Medvedev - Thiem 11.9.2020 klo 23.00, tuplakerroin 2.58

US Openin miesten tenniksessä ollaan välierissä. Djokovicia vastaan luovutusvoiton saanut Carreno Busta on kovilla Zverevin kanssa. Thiemin ja Medvedevin matsin on tiukka.
US Open tennis semifinaalit
Syyskuu 11,2020
23:00

US Open tennis välierät: Carreno Busta – Zverev sekä Medvedev – Thiem

USTA Billie Jean King National Tennis Center, New York, USA

Kertoimet (Unibet) 2.95 – 1.43 sekä 1.80 – 2.02

Tenniksen US Openin miesten peleissä semifinaaleista puuttuvat tutut tähdet. Novak Djokovic putosi diskauksella lyötyään linjatuomaria pallolla kurkkuun. Nadal ja Federer eivät lähteneet turnaukseen ollenkaan. Korona-aika taitaa olla tenniksessä sukupolven vaihdon aikaa, nuoret nousevat ratkaisupeleihin ja tuskin vanhat starat heitä enää koskaan syrjäyttävät. Tällä kertaa US Openin voittaa pelaaja, jolle voitto on ensimmäinen Grand Slam -tasolla.

Semifinaaleista Daniil Medvedevin ja Dominic Thiemin ottelu on ennakkoon arvioituna kovempitasoinen.

Thiem johtaa parin keskinäisiä ATP -otteluita lukemin 2-1. Viimeisimmän tosin vei Medvedev viime vuonna Montrealissa selvästi. Tuossa matsissa Medvedev hävisi vain neljä peliä ja voitti 16 ottelun 17 ensimmäisesä pisteestä.

Koronatauko on tuonut sen verran pitkän breikin tennikseen, että vanha pelikunto ei kanna tänne asti. Thiem on ollut nyt US Openissa vakuuttava. Hän on pudottanut viisi pelaajaa, ja vain Cilic on vienyt Thiemiä vastaan yhden erän. Medvedev tosin ei ole vielä hävinnyt erääkään, eli tämä on kahden erinomaisessa kunnossa olevan pelaajan peli.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Thiem heikko viime turnauksessa

Ennen US Openia pelattiin New Yorkissa Western & Southern Open -turnaus, ja siinä Thiem putosi yllättäen heti ensimmäisellä kierroksella. Nyt peli taas sujuu. US Openin kahdella viimeisellä kierroksella Auger-Aliassimea ja de Minauria vastaan Thiem hävisi yhteensä vain 15 peliä.

Toki 24-vuotias venäläinen Medvedevkin on kovassa kunnossa. Hänen syöttönsä on koko US Openin aikana murrettu vain kolmesti, eikä Medvedeviä edes pidetä mitenkään erinomaisena syöttäjänä.

Thiemin ja Medvedevin pelissä on kaikki merkit pitkään matsiin. Medvedev on nyt syöttänyt hyvin, mutta Thiemin palautukset ja takalinjan paukuttelu on aina ollut erinomaista. Barcelonan turnauksen finaalissa 2019 Thiem jyräsi Medvedevin, venäläinen voitti vain viisi pistettä koko toisessa erässä.

New Yorkin nopeat kentät suosivat Medvedeviä, ja ehkä siksi hän on pienoinen suosikki vetomarkkinoilla. Unibetilla ottelun kertoimet ovat Medvedeville 1.80 – 2.02.

Pahana näiden kahden välille on eroa saada. Yli 40.5 peliä saa kertoimeksi Unibetilla 1.81, ja tehdään siitä veto. Ei olisi ollenkaan ihme, jos tässä matsissa mentäisiin jokusen kerran tie breakiin ja kumpikin voittaisi ainakin yhden erän.

Djokovicin hylkäyksellä eteenpäin

Pablo Carreno Busta on semifinaaleissa Djokovicin hylkäyksen vuoksi. Tuskin Djokovic itse matsia olisi hävinnyt. Alexander Zverev on ottelussa selvä suosikki. Unibetilla Zverevin voittokerroin on vain 1.43. Kumpikaan Carreno Busta tai Zverev eivät koskaan ole olleet Grand Slam -turnauksen finaalissa.

Zverev on saavuttanut nuoresta iästään huolimatta enemmän kuin Carreno Busta. Pari vuotta sitten silloin kaksikymppinen Zverev voitti ensimmäiset ATP Masters 1000 -tittelinsä. Tämän jälkeen nuorta saksalaista on odotettu aivan maailman huipulle. US Open 2020 on hänen toinen Grand Slam -semifinaalinsa, ensimmäinen oli alkuvuodesta Australian Openin peleissä Melbournessa.

Carreno Busta oli New Yorkin Flushing Meadowsissa US Openin semifinaaleissa kolme vuotta sitten, mutta silloin hän hävisi neljässä erässä Kevin Andersonille. Tällä kertaa Carreni Busta pudotti neljännesfinaaleissa Djokovic -luovutusvoiton jälkeen Denis Shapalovin viidessä erässä. Myös turnauksen ensimmäisessä ottelussa Japanin Uchiyamaa vastaan Carreno Busta joutui viiteen erään.

Zverevin ja Carreno Bustan matsista taitaa tulla aikamoinen takalinjan paukuttelu. Carreno Busta ei mielellään lähde verkolle. Zverev lyö palloa lujempaa kuin espanjalainen, varsinkin syöttö on Zverevillä paljon kovempi. Zverev on myös paljon monipuolisempi.

Kertoimet otteluun ovat vähintään oikein. Ei Carreno Bustan pitäisi olla näin pitkällä. Laitetaan kupingin tuplaan Zverev, kyllä hän tämän vie ainakin seitsemän kertaa kymmenestä. Zverevin kerroin Unibetilla siis 1.43.

US Openin semifinaalin tupla Unibetille

Zverev kertoimella 1.43 ja myöhempään matsiin yli 40.5 peliä kertoimella 1.81, yhteiskerroin 2.58.

Aseta vetosi