US Open tennis: tripla Thompson, Lajovic ja Goffin 31.8.2020 klo 18.00, kerroin 5.00

Betsafella on tarjous: jos Thompson, Lajovic ja Goffin vievät US Openin ensimmäisen kierroksen ottelunsa, niin Betsafe maksaa triplalle kerrointa 5.00.
US Open -tripla
Elokuu 31,2020
18:00

US Open -tennis

USTA Billie Jean King National Tennis Center, New York, USA

Tenniksen US Open alkaa tänään maanantaina. Betsafe on julkaissut tripla-tarjouksen, jossa se antaa kertoimeksi 5.00 sille, että Jordan Thompson, Dusan Lajovic ja Danny Goffin voittavat ensimmäisen kierroksen ottelunsa. Kyllä tähän täkyyn voisi pienellä panoksella tarttua.

Lajovic ja Thompson pelaavat ottelunsa alkaen kello kuusi iltapäivällä Suomen aikaa. Goffinin matsi alkaa vasta huomisen puolella.

Lajovicin vastustaja ensimmäisellä kierroksella on Valko-Venäjän Egor Gerasimov. Kuinkahan valkovenäläiset pystyvät keskittymään peleihin, kun kotimaa on tyystin sekaisin?

Lajovic on ATP-listan sijalla 23 ja Gerasimov sijalla 70. Lajovicin kertoimet ovat vielä hienoisessa laskussa, joten tämä on hyvä osaperuste Betsafen triplan pelaamiselle.

Lajovic on ollut kesälä umpikehnossa kunnossa, mutta ei tuijoteta liikaa eriskummallisen tenniskesän tuloksiin. Lajovic aloitti pelit koronatauon jälkeen kesäkuun puolivälissä, eikä ole vielä voittanut ainuttakaan ottelua. Ohjelmassa on ollut pelejä Serbiassa, Itäisen Euroopan mestaruusturnaus sekä ATP-turnaus New Yorkissa. Pelit ATP-turneella jäivat häviöön Espanjan Carreno-Bustalle.

Gerasimov on hävinnyt kaksi viimeistään, mutta aiemmin elokuussa hän otti voittoja, vastukset olivat tosin heikkoja.

Lajovic on tasoltaan selvästi parempi, vaikka kunto onkin kysymysmerkki. Lajovicin laskevat kertoimet ovat plussaa triplan suhteen.

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Thompsonkin on selvästi vastustaan parempi

Australian Jordan Thompson on ATP-listalla sijalla 64 ja hänen vastuksensa Italian Stefano Travaglia on sijalla 86. Travaglia pelaili ennen koronabreikkia Challanger -tason kisoja, kun Thompson taas pelasi ATP-turnauksia.

Kumpikin pelaajista oli mukana viime viikon ATP-turnauksessa, joka siirrettiin Cincinnatista New Yorkiin. Thompson pääsi kakkoskierroksella asti. Ensin hän voitti USA:n Mmohin, ja sitten perään hävisi Italian Carusolle.

Travaglia putosi viime viikolla heti Slovakian Gombosille.

Vetomarkkinoilla ottelun kertoimet ovat noin 2.50 – 1.50, joten kyllä Thompson lähtee peliin selvänä suosikkina. Ei triplabetsi siihen kaadu, että Thompson olisi heikko lenkki.

Opelkalla on polvivamma

Illan viimeinen ja ratkaiseva matsi on sitten USA:n Opelka vastaan Belgian Danny Goffin. Goffin on ATP-kymppi, Opelkan sijoitus on 39.

Opelkan kertoimet ovat laskussa, ja se on triplalle huolen aihe. Syy laskuun lienee se, että Opelka pelasi hyvin viime viikon ATP-turneessa. Hän selvitti Norrien, Schwartzmannin sekä Berrettinin ennen kuin keskeytti ottelun Tsitsipasia vastaan. Opelkan ongelmaksi tuli polvivamma, eikä ole ollenkaan varmaa, että hän olisi siitä tyystin toipunut.

Opelkan matsi on Betsafen triplan ansapaikka. Nuorella jenkillä on kova syöttö, ja jos Goffin pärjää tätä syöttöä vastaan, niin sitten tripla on hyvä tarjous. Jos taas nousussa olevan Opelkan vire jatkuu, niin sitten Betsafen tarjous on pulassa.

Goffin on aikaisemmin ollut hyvä kovia syöttäjiä vastaan, ja Opelkan polvi saattaa edelleen vaivata. Goffinin suosikkiasema on perusteltu.

Thompson, Lajovic ja Goffin kaikki voittavat, ja Betsafe maksaa kertoimen 5.00.

US Open -tripla Betsafelle!

Jos Thompson, Lajovic ja Goffin voittavat ensimmäisen kierroksen matsinsa, niin Betsafen triplakerroin on 5.00.

Aseta vetosi