U20 MM-kisat, USA - Suomi 1.1.2019 klo 05:30

USA on yksi näiden kisojen suurista ennakkosuosikeista. Mitä laitetaan nyt tämän ottelun tulosvetoon ja montako maalia Suomi latoo Jenkkien reppuun? Katso kertoimet tulosvetoon ja lyö vedot!
Jääkiekon MM-kisat U20 2019
U20 Jääkiekon MM-kisat, USA - Suomi
Joulukuu 01,2019
05:30

U20 Jääkiekon MM-kisat, USA – Suomi- todellinen tasonmittari!

Alkulohkon viimeisessä pelissä vastaan asettuu USA:n joukkue. Suomi taistelee tässä ottelussa vielä koko lohkon voitosta. Tiukka ottelu on joka tapauksessa tulossa, USA on ollut aina Suomelle paha näissä kisoissa. Tappiolla vastaan tulee todennäköisesti Kanada tai Venäjä – voitolla Sveitsi tai Tsekki.

USA – Suomi U20 MM-jääkiekko vedonlyöntivihje ja kertoimet

Joukkueet kohtasivat edellisissä MM-kisoissa U20 puolella ja tuolloin kertoimet otteluun olivat n. 1.40 – 6.00 – 5.00. Suomi pisti kuitenkin tuon ottelun tiukaksi ja ottelu päättyi lopulta 5-4 USA:n voittoon.

USA hävisi jatkoilla Ruotsille samoin lukemin edellisessä ottelussa, joten pisteitä kaippa jenkitkin.

Mielenkiintoisesti ottelun tuloksella on iso merkitys koko lohkon tilanteen myötä, Suomi toki on varmistanut jo paikkansa kolmen parhaan joukossa.

Kertoimet ottelussa ovat isosti USA:lle, joten tässä olisi varmasti mainio paikka Leijonille iskeä taas altavastaajan asemasta. Suomelle todennäköisesti vaikea peli, mutta voitettavissa oleva.

Nordicbet antaa tähän peruskertoimet 1.88 – 4.95 – 3.10. Yli 6.5 maalia peliin antaa kertoimeksi 2.22, joten siitä mainio kerroin panoksen tuplaukseen.

Ottelun pelipaikka

B-lohkon pelit pelataan Victoriassa, reilun 7000 katsojan Save-On-Foods Memorial Center areenalla. Todennäköisesti tässä ottelussa mökki on täynnä ja tunnelma riittää.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Aikaisemmat kohtaamiset + tilastotietoa

Viimeiset 10 kohtaamista näiden joukkueiden välillä ovat menneet aika vahvasti USA:lle, 10 ottelun tilastot ovat menneet 2-8 voitoin USA:lle. Suomi ei ole voittanut viimeisistä kahdeksasta pelistä kuin yhden, joten kauhean todennäköistä voitto ei ole tässäkään pelissä. Uusi joukkue, uudet kisat – tuleeko nyt Pikkuleijonille voitto.

Kenestä leivotaan Jenkkien ykkösveska?

Kiinnostavimmat pelaajat

USA:n alustavassa joukkueessa on viisi pelaajaa jotka voittivat U20 kisoissa pronssia ja peräti 12 pelaajaa jotka olivat mukana voittamassa mitalia Jääkiekon MM-kisoissa. USA:n lopullinen joukkue tullaan nimeämään 23.12.2018. Mukana on jo NHL:ään varattuja ja sinne seuraavassa draftissa varaamaan tulevia.

Televisiointi

YLE TV2 näyttää suorana lähetyksenä ottelun USA – Suomi U20. U20 Jääkiekon MM-kisat näkyvät isosti YLE:n kanavilla ja YLE Areenassa. Tarkkaile myös livestream lähetyksiä eri vedonlyöntisivuilla.

Seitsemän vuotta sitten kehissä oli vähän eri miehet. Nyt ihan joissain muissa kaukaloissa ja eri palkoilla:

USA U20 - Soumi U20 Odds

Kuinka monta maalia pelissä tehdään?

Onko jompi kumpi kassareista liekeissä vai nähdäänkö 12 maalin ottelu? Tai jotain siltä väliltä? Katso maalimäärävedot ja tulosvedot otteluun ja betsaa!

Aseta vetosi