MM-kisat: USA - Suomi maanantaina 13.5.2019 klo 17:15

USA vastassa! Nippu täynnä NHL-pelaajia, miten mahtaa Leijonalauma raadella tällä kertaa vastustajansa? Kaapo Kakko on noussut kansallissankariksi kahdessa pelissä, kyllähän kaikki tiesivät että Kaapo on hyvä, mutta että näin hyvä? Montako maalia tulee tässä pelissä?
MM-kisat: USA - Suomi
May 13,2019
17:15

MM-kisat: USA – Suomi, kaatuuko NHL-nivaska?

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 17.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 
Leijonat on napannut nyt kaksi voittoa, ensin kaatui komeasti hieman unelias Kanada, sen jälkeen hurjan kotiyleisön edessä painekattilassa Slovakia. Ei ne vastustajat näytä edelleenkään tästä heikkenevän ainakaan seuraavaan peliin, mutta onhan tässäkin taas huima peli odotettavissa.

Kaapo Kakko on väsännyt kahteen JääkiekonMM-2019 alkusarjan peliin viisi maalia, vaikka pari näistä on tullut tyhjiin maaleihin, on Kakon tekeminen jo nyt melkoisen huikeaa. Maaleja on tullut, mutta jokaisessa vaihdossa vaarallinen Kakko on valloittanut jo Leijona-kannattajien sydämet. Tuleeko maali tässä pelissä? Siitä voit luonnollisesti lyödä vetoa. Mutta Jenkit on taatusti laittaneet herran merkille ja nähdään ottelussa se odotettu kaksinkamppailu, Jack Hughes – Kaapo Kakko. Jompikumpi näistä pelureista tullaan varaamaan ensimmäisenä tulevan kesään NHL-draftissa.

Kaapo Kakon kertoimet maalinteoille ovat 2.88, seuraavalla suomalaispelaajalla eli Sakari Mannisella on 4.20. Sille että Kaapo ei tee ottelussa maalia kertoimet ovat 1.36. Ensimmäinen tai viimeinen maali on arvoltaan 11.50 kertoimella varustettu. Tsekkaa muiden suomalaispelaajien maalintekokertoimet Unibetin kerroin listalta.

USA lähtee peliin kertoimien mukaan suosikkina ja näkemyksemme mukaan tässä voi olla Suomen pahin matsi koko alkulohkosta. USA:n voittaminen olisi toki hienoa, mutta nyt on melkoista virtuoosia vastapuolella. Unibet kertoimet otteluun ovat 1.80 – 4.65 – 3.55. Olisihan se Suomen voitto taas kiva pommi, mutta onko nyt jo liian paha vastus? Joukkue on toki pelannut pari peliä todella hyvin, joten ei tässä  tiedä mitä kaikkea voi tältä odottaa.

Matsin näet livenä ilmaiseksi Unibet TV:n kautta, klikkaa tarjouksiin ja pistä livetykset kondikseen.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaus: Pahin matsi koko alkusarjassa Suomelle

Pystyykö Leijonat samanlaiseen esitykseen tässä pelissä? Nyt on vielä varaa kokeilla eri pelureita, edellisessä pelissä Juhani Tyrväinen sai pelivuoron, olisiko tässä pelissä Kristian Kuuselan vuoro päästä askiin? Jenkkien miehistö on kenties vielä vahvempi paperilla kuin Kanadan, vai mitä sanoitte näistä miehistä joilla USA aloitti sunnuntain pelin Ranskaa vastaan?

Maalilla Demko, varalla Schneider

Kane, Larkin, DeBrincat – Martinez, Suter

Kreider, Eichel, Gaudreau – Hanifin, Skjei

Keller, Hughes, Van Riemsdyk – Fox, Hughes

White, Glendening, Ryan, Wolanin

Leijonien kentät olivat voitokkaassa Slovakia pelissä seuraavat:

Maalissa Lankinen, varalla Vehviläinen

Rajala, Ilomäki, Savinainen – Lehtonen, Ohtamaa

Pesonen, Manninen, Kakko – Lindbohm, Jokiharju

Kiviranta, Tyrväinen, Ojamäki – Nikkola, Kaski

Sallinen, Lammikko, Anttila – Koivisto, Hakanpää

Koko kansan Kaapo:

Muista! Kympin (10€) ILMAINEN liveveto kaikkiin Leijonien peleihin? Klikkaa kuvaa!

Jääkiekon MM-2019 Nordicbet ilmaiset livestrem lähetykset

USA ennakkosuosikki, mutta...

...vieläkö Leijonilla riittää kaneja hatussa? Kaksi peliä Suomi on pelannut todella kypsästi, kypsyttääkö se myös Jenkit?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä